Aktywne Wpisy

powodzenia +9
czy mam rację nie chcąc zapłacić fachowcowi za tak położoną tapetę? przez te szpary widać gdzie był pasek tapety klejony.
#remontujzwykopem
#remontujzwykopem

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
salvador94 +328
W nawiązaniu do spraw z tego wpisu i tego też mamy kolejny update w sprawie. Oczywiście niestety trzeba czekać kolejny miesiąc na wyjaśnienie sprawy - mam nadzieję, że coś w końcu ustalą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ciekawi mnie w sumie co w sprawie do powiedzenia będzie miał Konsultant Wojewódzki - czyżby lekarz, który wypisał wizyty uważał, że jednak się one odbyły ¯\(ツ)/¯?
#medycznewyludzenia #nfz
Ciekawi mnie w sumie co w sprawie do powiedzenia będzie miał Konsultant Wojewódzki - czyżby lekarz, który wypisał wizyty uważał, że jednak się one odbyły ¯\(ツ)/¯?
#medycznewyludzenia #nfz

źródło: Zrzut ekranu 2025-02-07 143443-1
Pobierz
- rużne programy, rużne sekwencje przejazdów, rużny deszcz, rużne opony (mimo że FIA podała i kubica jechał na tym samym secie co tonio), Kubica nie miał obrazka Jana Pawła II jak Perez w bolidzie, w bolidzie śmierdziało wutką itd.
W zeszłym roku cesarz wraz z wturującymi mu Discordami i ErbZerami że jak Kubica wsiądzie do innego bolidu to pokaże dopiero klasę a nie w tym Williamsowym ulepie.
2020 Kubica wsiada do bolida Alfy.
- znowu osatni...
Cesarz G:
Ktokolwiek go finansuje na patronite,
chciałbym zaprosić na wspólną wycieczkę której będę przewodnikiem do Kliniki Eutanazji w Belgii.
Koszt biletów biorę na siebie. Będzie miło i przyjemnie.
#f1 #kubica
źródło: comment_1595013072o1Nc2DSgYS7uM5lZvO8xb1.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@bigblackmamba: A pewien inny dziennikarz nigdy nie powie, że nie ma pojęcia o czym mówi ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
@Shewie: Dorze że minicesarz Japkaibany zlitował się nad poddanymi i w porę odłączył im ten respirator s----------a. Dziś mogą udawać, że nic się nie stao.
Kiedyś to były czasy, teraz to nie ma czasów:
1.5 godzinna sesja w fatalnie wyważynym bolidzie i Kubica jest najszybszym kierowcą Williamsa? To ewenement. Fenomen. Kolejny jego przejaw. Takie rzeczy nie powinny być możliwe!
https://www.facebook.com/cezarygutowskiofficial/posts/1711785162243742
źródło: comment_1595020775QPQUrBwDr3d2D5rJF1fEuw.jpg
PobierzBo przeciez 20lat ponad siedzi w motorsporcie wiec co jacys idioci w internetu beda mu mowic ze nie ma racji, bo to on przeciez napisal nieautoryzowana powieść o Kubicy.
Porownanie z p---------a nieco na wyrost.