Ja p------e, rudy jest mistrzem spuerdolenia :D obraża się że go "hejtuja" że niby zboczencem jest co ich wącha i podsujchuje po czym wysyła im majtki czym sam się chwali (-‸ლ) Kto normalny wysyła żulom majtki? Kto Cały czas nie mogę z tego :D #kononowicz #patostreamy #oblech
@BombaskaEskadraLotnicza: Nic dziwnego, że jako statystyczny menelowiec, skończyłeś edukację na 8 klasie skoro dla Ciebie praktycznie dwie linijki tekstu(rozbite na cztery) to esej. ( ͡°͜ʖ͡°) (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
@BombaskaEskadraLotnicza: Pogrzeb w profilu Alfonsa aka. chorągiewki aka. wykopowego Pawełka jak masz ochotę to znajdziesz wpisy na dosłownie 2 strony w jego wykonaniu(sprzed roku, może trochę mniej) kiedy to dwubiegunowość tak mu na łeb waliła, że na przemian atakował i chwalił/bronił Rudego w swoich wysrywach. Do tego pił Łiliam ( ͡°͜ʖ͡°)
@BombaskaEskadraLotnicza: No na standardy tego tagu prędzej dwie strony które ja wspomniałem, można z przymrużeniem oka nazwać "esejem" niż dwie linijki które wspomniałeś Ty. ( ͡°͜ʖ͡°)
@BombaskaEskadraLotnicza: A co Ty to do mnie piszesz, jakbym to ja je usunał. Ja bym je zostawił. Co koment się bardziej kompromitujesz tylko, nie miałbym powodu tego usuwać ( ͡°͜ʖ͡°)
@BombaskaEskadraLotnicza: Gdzie ja coś insynuuję? O czym Ty znów bredzisz? Jeśli slyszysz głosy które coś insynują to może to być psychoza alkoholowa, zapytaj Jareczka o radę co robić w tym wypadku. On się z tym zmagał ( ͡°͜ʖ͡°)
Kto normalny wysyła żulom majtki? Kto
Cały czas nie mogę z tego :D
#kononowicz #patostreamy #oblech
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@BombaskaEskadraLotnicza: Pogrzeb w profilu Alfonsa aka. chorągiewki aka. wykopowego Pawełka jak masz ochotę to znajdziesz wpisy na dosłownie 2 strony w jego wykonaniu(sprzed roku, może trochę mniej) kiedy to dwubiegunowość tak mu na łeb waliła, że na przemian atakował i chwalił/bronił Rudego w swoich wysrywach. Do tego pił Łiliam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BombaskaEskadraLotnicza: A co Ty to do mnie piszesz, jakbym to ja je usunał.
Ja bym je zostawił. Co koment się bardziej kompromitujesz tylko, nie miałbym powodu tego usuwać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli slyszysz głosy które coś insynują to może to być psychoza alkoholowa, zapytaj Jareczka o radę co robić w tym wypadku. On się z tym zmagał ( ͡° ͜ʖ ͡°)