Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 80
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 15
@Nizax: jeden facio tak i zawsze wysiada tylnymi drzwiami, a jak stoi na światłach potem to się patrzy na mnie, a ja niego w ten sposób
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 48
@anemiczna_: Ja kiedyś łaskę wyrwałem w ten sposób. Rano jeździliśmy razem jednym autobusem do pracy. Uśmiechaliśmy się do siebie, to kupiłem bilety do teatru na sobotę i w okolicach środy zaczepiłem ją na przesiadce i dałem jej jeden bilet, przedstawiając się. Na drugi dzień już rozmawialiśmy, pytała co to za sztuka, i jakoś poszło. Teatr świetny, ona zadowolona. Super było.
  • Odpowiedz
@Wiskoler_double: to wyrwałeś i coś z tego było czy po prostu poszła za darmo do teatru i tyle ją widzieli? W druim przypadku ciężko powiedzieć, że wyrwałeś, po prostu zasponsorowałeś wyjście
  • Odpowiedz
@Chehu: Wiesz, namówienie obcej i nieznajomej dziewczyny na wyjście do teatru już jest swego rodzaju "podrywem". Spotykaliśmy sie później jeszcze przez jakiś czas, ale nie wyszło z tego nic poważnego.
Ale to jest dowód że jeżdżąc z obcymi osobami w jednym autobusie można cos ugrać.
Nawet jeśli bedzie to jednorazowe wyjście do teatru.
  • Odpowiedz
@anemiczna_: Też tak miałem. Niektórzy dostawali nawet ksywki :d
A jak przestał jeździć to rozkmina - może go z pracy zwolnili? Gdzie teraz jeździ?
  • Odpowiedz
  • 1
@yaah: to ja jednego sobie nazwałam ziomal po prostu xD i jak go nie było myślałam już żeby go na spotted szukać i pytać czy u niego wszystko oki ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@anemiczna_ No, a teraz z punktu widzenia obsługi pociągu. Martwie sie bo pewien staruszek przestał jeździć pociągiem, jeździł od dwóch lat codziennie o tej samej porze i teraz go nie ma.( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz