Wpis z mikrobloga

No i poszedł preorderek na Cuszimę. Jakoś specjalnie na to nie czekałem, ale w gruncie rzeczy, to z nowości AAA aż do premiery Cyberpunka nie za bardzo będzie w co grać. Po drodze chyba tylko jakieś Avengers, które nie wygląda aż tak atrakcyjnie, by kupować day 1.
#gry #ps4
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Greensy: Ja to doskonale wiem byczq, a dodam jeszcze, że jestem strasznym malkontentem. Mimo iż jestem fanem konsoli Sony to i tak uważam, że większość ich exów ma mocno pozawyżane oceny.
Kupuję, przechodzę, sprzedaję.
  • Odpowiedz
@greedy_critic: Nie xD
Wciąż gniję, jak człowiek jajo mówił w recenzji TLOU2, że dzięki tej grze poradził sobie z traumą z przeszłości, a jakiś mirek mi odpisał, iż pewnie z taką, że pijany wujek mu wchodził do wanny w dzieciństwie xDDD
  • Odpowiedz
@kaczek93: osobiście czekam na promocje by nie p-------c hajsy na grę którą może nawet nie skończę. Z tym że ja kupuje gry w wersji Digital, zgaduje że ty kupujesz fizyczne kopie.
  • Odpowiedz
@kaczek93: widzialem kilka trailerow i klimat mega mi siedzi, ale od soulsow sie odbilem mocno wiec jak to jest bardziej AC, to jest problem. Tlou2 jeszcze nie ogralem, a juz kusi kupic nastepna :D
  • Odpowiedz