Wpis z mikrobloga

Gardzę takimi odrażającymi kreaturami jak ci na poniższym obrazku.

Najlepsze jest, że gdyby tylko Duda miał dwa punkty procentowe mniej to dzisiaj całe Mirko byłoby pełne wpisów o tym, jaki to mądry jest polski naród, do boju Polsko!

Takie osoby są jeszcze gorsze niż Kaczyński, kiedy mówił o gorszym sorcie.

#bekazwykopkow #wykop #wybory #bekazlewactwa
P.....k - Gardzę takimi odrażającymi kreaturami jak ci na poniższym obrazku.

Najle...

źródło: comment_1594639819WMkiN5a7O6302GvvsEBJaX.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PanFizyk: bo tak jest xD mamy naród podzielony na pół, na normalnych ludzi którzy rozumieją świat i na homo-sovieticus którzy pieją z zachwytu że będą w końcu mieli jakiś anty-liberalny bat silnego wodza nad soba
  • Odpowiedz
@szary_obcy: i będzie tak dopóki nie nauczycie się elementarnego szacunku. Bo wyzwiskami, chamstwem i nawoływaniem do ludobójstwa (picrel) nie przekonacie nikogo do waszej racji.
  • Odpowiedz
@CXLV: Ja zawsze miałem szcunek do romówców i innych poglądów, aż zmądrzałem (~2 lata temu) bo zobaczyłem, że to nigdzie nie prowadzi. Teraz mówię do ludzi ich własnym językiem.
  • Odpowiedz
typie, ty wlasnie oskarzasz opozycje, ze robi to samo co robi PiS

@Uapaczczcz: co mnie obchodzi co robi PiS? Wybory prezydenckie 2020 pokazały, że społeczeństwo w Polsce jest podzielone dokładnie na pół. Jeżeli opozycja chce wygrać kiedykolwiek wybory, to musi zrozumieć, że konieczne jest pozyskanie głosów z drugiej strony. Jeżeli myślą, że szczuciem, mową nienawiści, ostracyzmem i polaryzowaniem społeczeństwa przysporzą sobie nowych wyborców, to nie - to nie zadziała.

Ile
  • Odpowiedz
@PanFizyk: Myślę że w tych wyborach chodziło bardziej o to czy PiS będzie miało ciągle pełnię władzy, czy prezydentem będzie ktoś kto będzie wetował ich ustawy. Nie chodziło o to który prezydent jest lepszy, tylko o to który jest mniej gorszy.
  • Odpowiedz