Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
darknightttt +490
Ale miałam porytą sytuację xD W trakcie spaceru chciałam wypić kawę. Obok była zwykła, mała kawiarnia. Zamówiłam, duża kawa 18zł, kelnerka elegancko przynosiła chwilę później. Piłam ją może z 5 minut no i skinęłam głową w stronę kelnerki, że chce zapłacić już. Wyjmuje 50zł, wkładam do pudełeczka który przyniosła i ona sobie z tym poszła i nie wróciła xDD
Karinka uznała, że taki napiwek jej się należy i #!$%@?. Oczywiście upomniałam się
Karinka uznała, że taki napiwek jej się należy i #!$%@?. Oczywiście upomniałam się
A później zdziwko, że depresja i samobójstwa u ludzi młodych pikują do wartości krajów trzeciego świata xD.
#wybory
Komentarz usunięty przez moderatora
@jabolsy: tak cię martwi gospodarka, że w co drugim wpisie psioczysz na gejów i LGBT xD
Jesteś takim samym lemingiem, ale z drugiej strony. Daj żyć innym i nie #!$%@? się im do łóżka jak komuch ¯\_(ツ)_/¯
Niech jeszcze raport co miesiąc składają z kim się yebali i czy wierzą w Boga składają co nie
@jabolsy: to jest kwintesencja #urojeniaprawakoidalne. Już dawno nie widziałem tutaj takiego paranoika, powinieneś się leczyć na głowę. A jeśli jesteś zdrowy, to jesteś chyba najbardziej wydyganym typkiem na świecie. Własnego cienia pewnie też się boisz xD
@Iskaryota @metalfacee:@xfin:
Pik to po prostu skok - nagła zmiana wartości, zatem pikować można w obie strony
To nie mogę jednocześnie dwóch rzeczy robić?
@bacaa90
Przyznałbym Ci rację gdyby nie to, że inne bardziej "postępowe" kraje na zachodzie przetestowały za nas te wszystkie rewolucje.
Już teraz widzimy owoce ich ciężkiej pracy w postaci zamachów terrorystycznych na tle religijnym, protestów BLM
Popatrz z resztą na polskich celebrytów na Instagram. Na każdym zdjęciu amerykański uśmiech, piękne ubranie, impreza w wypaśnym ogrodzie i nowy Mercedes w garażu.
Te aplikacje to jest rak, który tylko wzmacnia kompleksy u
Komentarz usunięty przez moderatora
@jabolsy:
@Iskaryota: a 1990+ czym Ci zawinili? Przecież to ta sama historia..
Ja #!$%@? xD świadomość kopka wykopka.
Cywilizowany świat to mocna gospodarka i wysoki poziom życia, a nie aplikacje sprzedające reklamy i marzenia dzieciakom. Widać, że w dupie byłeś.