Wpis z mikrobloga

Najbardziej to mi szkoda pokolenia 2000+, które całe swoje życie dorasta raczej w proeuropejskiej narracji. Wciska się im, że jesteśmy częścią cywilizowanego świata, przez tiktoka, Twittera i IG oglądają nonstop jak wygląda życie na zachodzie. Nagle przychodzi stare pokolenie soviet boomerów i beng, urządzają im mini komunę 2.0 z Maryjką na czele xD.

A później zdziwko, że depresja i samobójstwa u ludzi młodych pikują do wartości krajów trzeciego świata xD.

#wybory
  • 192
  • Odpowiedz
Bardziej mnie martwi jednak gospodarka

@jabolsy: tak cię martwi gospodarka, że w co drugim wpisie psioczysz na gejów i LGBT xD

Jesteś takim samym lemingiem, ale z drugiej strony. Daj żyć innym i nie #!$%@? się im do łóżka jak komuch ¯\_(ツ)_/¯
Niech jeszcze raport co miesiąc składają z kim się yebali i czy wierzą w Boga składają co nie
  • Odpowiedz
@bacaa90: Spokojnie lewaczku. Celowo napisałem p0stępofym a nie postępowym. Bo ciężko postępem nazwać to co serwuje lewica postępem. Faceci z dorobionymi cyckami którzy domagają się mówienia o nich, że są normalni, miliony płci, wprowadzanie żeńskich odpowiedników typu pani marszałkinia, uwielbienie do islamskich imigrantów i rozlewający sie na europę kult murzyna bandyty ukryty pod walką z rasizmem (czytaj BLM). A to tylko wierzchołek góry lodowej. POSTĘP!
  • Odpowiedz
Faceci z dorobionymi cyckami którzy domagają się mówienia o nich, że są normalni, miliony płci, wprowadzanie żeńskich odpowiedników typu pani marszałkinia, uwielbienie do islamskich imigrantów i rozlewający sie na europę kult murzyna bandyty

@jabolsy: to jest kwintesencja #urojeniaprawakoidalne. Już dawno nie widziałem tutaj takiego paranoika, powinieneś się leczyć na głowę. A jeśli jesteś zdrowy, to jesteś chyba najbardziej wydyganym typkiem na świecie. Własnego cienia pewnie też się boisz xD
  • Odpowiedz
@niochland:

tak cię martwi gospodarka, że w co drugim wpisie psioczysz na gejów i LGBT xD

To nie mogę jednocześnie dwóch rzeczy robić?

@bacaa90

A jeśli jesteś zdrowy, to jesteś chyba najbardziej wydyganym typkiem na świecie.

Przyznałbym Ci rację gdyby nie to, że inne bardziej "postępowe" kraje na zachodzie przetestowały za nas te wszystkie rewolucje.
Już teraz widzimy owoce ich ciężkiej pracy w postaci zamachów terrorystycznych na tle religijnym, protestów BLM
  • Odpowiedz
@Iskaryota: Ale o jakim życiu na zachodzie mówisz? Tym na TikToku i YouTube? Przecież Amerykanin czy Anglik który ma milion subów nie reprezentuje w żaden sposób typowego zachodniego życia i przeciętny Amerykanin mu zazdrości pozycji i pieniędzy.

Popatrz z resztą na polskich celebrytów na Instagram. Na każdym zdjęciu amerykański uśmiech, piękne ubranie, impreza w wypaśnym ogrodzie i nowy Mercedes w garażu.

Te aplikacje to jest rak, który tylko wzmacnia kompleksy u
  • Odpowiedz
@Iskaryota: gdzie ta komuna, bo nie widze? nie glosuje ani na pis ani na po bo gospodarczo niczym sie nie roznia- patrz wspolne glosowanie za bonami wakacyjnymi. Ale nad swoim losem to najbardziej placza nieudacznicy co im sie w zyciu nic nie udalo. Polska to nie jest zle miejsce do zycia, tylko musisz miec jakies wieksze skille niz sprzedawca w Zabce. Dobrze zarabialem zarowno w 2010 jak i w 2020r ,
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 131
@Iskaryota: Jesus, a najgorsze jest to #!$%@? "nikt tu nikogo na siłę nie trzyma". No #!$%@? ręce opadają, rodzisz się w kraju i żyjesz w nim przynajmniej z 18 lat zanim możesz podjąć legalnie decyzję o #!$%@? stąd. Ale przyjdzie taki debil i powie, że te 18 lat życia w tym Bangladeszu Europy to jest #!$%@? i jak się nie podoba to nara, no #!$%@? to trzeba mieć już jakieś dziury
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 24
@Iskaryota: cywilizowany świat - tiktok, ig i Twitter.

Ja #!$%@? xD świadomość kopka wykopka.

Cywilizowany świat to mocna gospodarka i wysoki poziom życia, a nie aplikacje sprzedające reklamy i marzenia dzieciakom. Widać, że w dupie byłeś.
  • Odpowiedz