Aktywne Wpisy
wykop +20
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
fhgd +99
oddajmy wszystko w ręce korporacji, co złego może się stać?
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
Cieszę się, że my Konfederacja nie wzięliśmy udziału w tym PO-PiSowym obrzucaniu się kałem.
Czekam na zrzucanie winy za swoją porażkę na innych, tak jak zrzucacie porażkę swojej egzystencji na tym padole na innych, tak porażkę Trzaskowskiego również pewnie zrzucicie na Konfederatów, że nie poszli zagłosować na kandydata który latami wyzywał ich od faszystów i zakazywał marszu 11listopada.
**** * **
A "pożytecznych idiotów" nie będących w żadnych płatnych trollowniach, którzy dali się wkręcić w te zawody na obrzucanie się łajnem zostawiam z zapytaniem:
#bekazlewactwa #konfederacja #4konserwy #neuropa
@ZAWADIAK: ojjj
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@ZAWADIAK: Jak ktoś chce oglądać politykę to musi ten taq odblokować, a jak ma trochę rozumu to zablokuje sobie jeszcze neurope konserwy i konfederacje imigrantów i blm i nie będzie miał polityki, więc twój wpis to resentyment o to że wykop nie jest już
@ZAWADIAK: To kiedyś tak nie było( ͡° ʖ̯ ͡°) Ale widać ostrzeżenie, to chyba zachęta do założenia konta, chamska bo chamska ale pewnie działa( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ZAWADIAK: XDDDDDDDDDDD
d--a to was zaboli w 2023