Aktywne Wpisy

Zabawa polega na tym, żeby wypisać 5 gier, które Waszym zdaniem absolutnie każdy powinien ograć, takie absolutne perełki które zostają w głowie na zawsze.
Jeśli macie więcej takich tytułów niż 5 to wiadomo, też dodajcie.
Ja zaczne:
1.
Jeśli macie więcej takich tytułów niż 5 to wiadomo, też dodajcie.
Ja zaczne:
1.
SpektrumSadyzmu +290

Nadal nie jest dokończony w mojej miejscowości i sąsiednich.
Dostaną jakieś kary, czy nie?
https://www.voice-net.pl/projekty/zapytanie/zapytanie-ofertowe-nr-1-popc0061-17
#popc #swiatlowody #swiatlowod #isp #internet #ftth #prawo #uniaeuropejska #rzeszow #podkarpacie
Czyli jest położone 3km kabla, później 100m brak kabla i dalej znowu 1km jest kabel, 200m nie ma kabla. XD
@TadzioNorek: budowa sieci to budowa sieci... jak siec będzie wybudowana to ma być udostępniona wszystkim zainteresowanym operatorom - i to oni jak się do nich zgłosisz zrobić ci przyłącze do domu / mieszkania...
u mnie inea pół roku przed czasem :)
Więc z projektu są wywiązani.
Rozmawiałem z przedstawicielką na mój region, to powiedziała mi że jest problem bo PGE nie zgodziło się na powieszenie na ich słupach. Będą musieli stawiać swoje słupy w całej miejscowości
Z tego co kojarzę to jak budowała się infrastruktura tepsy to ludzie sami kopali bo im zależało na przyłączu. (nie wiem ile w tym prawdy)
Jak dają to lokalni ISP korzystają.
Tak w temacie POPC - lokalny operator radiowy skorzystał z czegoś takiego aż w 2 powiatach (tak jakby 2 osobne POPC) i teraz tak - w założeniach jak czytałem była mowa o całych miejscowościach i "białych plamach" - wiadomo, że to mniejsze miejscowości i tam nie ma domu jeden przy drugim i chyba ten
Dofinansowania: POPC.01.01.00-14-0046/16
POPC.01.01.00-14-0047/16
@Mikseth: Trzeba by adresy posprawdzac, podaj mi moze pare nazw tych wiosek? Generalnie w tym nowym POPC ktore podlinkowales nie trzeba podpinac klientow, wazne jest miec przyłącze przy granicy dzialki a teoretycznie operator nie podpina nikogo, ten projekt rozlicza z tego przyłącza przy granicy dzalki, nie czy ktos ma usluge. A biale plamy sa bardzo dziwnie przez urzędy wyznaczane, niech bedzie przykladem moja ulica. Z 4 domow (ktora stoją