Aktywne Wpisy

A330 +118
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ukiss +277
Od 1 września w aplikacji mObywatel działa nowa usługa – mStłuczka, która zastępuje papierowe formalności po kolizji drogowej. Kierowcy mogą w niej szybko sporządzić wspólne oświadczenie o zdarzeniu, dodać zdjęcia i jednym kliknięciem zgłosić szkodę ubezpieczycielowi. Dokument ma taką samą moc prawną jak papierowy i jest zabezpieczony cyfrową pieczęcią ministerstwa.
Dzięki automatycznemu pobieraniu danych z rejestrów państwowych (CEPiK, PESEL) wypełnianie trwa zaledwie kilka minut. Ubezpieczyciele otrzymują od razu kompletne informacje, co przyspiesza likwidację
Dzięki automatycznemu pobieraniu danych z rejestrów państwowych (CEPiK, PESEL) wypełnianie trwa zaledwie kilka minut. Ubezpieczyciele otrzymują od razu kompletne informacje, co przyspiesza likwidację
źródło: Ministerstwo Cyfryzacji wprowadza mStłuczkę
Pobierz

Osoby, które obserwowałam i ktore mnie obserwowały zniknęły po banie. Gdy ktoś próbuje mnie obserwować to nie pojawia się nawet na liście xD ile razy mam do was to wysyłać xD nawet odpowiedzi nie dostałam ani razu.
Pierwsza wiadomość poszła 19 maja. Od tego czasu były 3 zgłoszenia. Jak mam wysłać rogale ze tę naprawę to napiszcie ale nie ignorujcie xD
#moderacjacontent
źródło: comment_15943175097IQtf0hgyMkqDrUzbnR4AB.jpg
Pobierz