Aktywne Wpisy

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Krótkie anonimowe pytanie do dojrzałych osób, proszę bez hejtu. Jakbyście zareagowali na propozycję waszej partnerki, aby otworzyć związek w jedną stronę (w jej)? Jesteśmy 6 lat razem, oboje lvl31, ale ona większy temperament i potrzeby, którym ja nie potrafię sprostać. Kocham ją i bardzo mi na niej zależy. Jestem gotów się zgodzić, ale zastanawiam się jak to może wpłynąć na nasze relacje...
#zwiazki
──────
Krótkie anonimowe pytanie do dojrzałych osób, proszę bez hejtu. Jakbyście zareagowali na propozycję waszej partnerki, aby otworzyć związek w jedną stronę (w jej)? Jesteśmy 6 lat razem, oboje lvl31, ale ona większy temperament i potrzeby, którym ja nie potrafię sprostać. Kocham ją i bardzo mi na niej zależy. Jestem gotów się zgodzić, ale zastanawiam się jak to może wpłynąć na nasze relacje...
#zwiazki
──────

VanGogh 0

Praktycznie za kazdym razem jak ide na silownie, to musze ogladac filmy instruktazowe przed cwiczeniem...
Dzisiaj ogarnalem, ze na plaskiej zapomnialem o kacie przy lokciach i ewidentnie czulem jak mi idzie w bicepsy.
Prosta zmiana chwytu #pdk i zaraz zaczela wlasciwie pracowac klata.
Mam wrazenie, ze mam jakos upsledzona koordynacje ruchowa, albo cale cialo xD
#mikrokoksy
A takie bledy jak ten ktory opisales, wynikaja z braku skupienia na treningu, zamiast myslec o tym co masz zrobic i odhaczac w glowie checkboxy, polozyles sie i "aaaaaa #!$%@? ciezar do gory" (✌ ゚ ∀ ゚)☞
technikę ogarniesz w miarę szybko, za to później optymalizacja jej pod siebie i zmieniające się warunki to zabawa na całe treningowe życie.
Chyba najbardziej zaskakuje mnie, że im więcej mam siły i im większy ciężar tym bardziej inne partie pracują.