Aktywne Wpisy
EZ997112 +163

agiller +363
Pamiętajcie mirki i mirabelki, jeśli będziecie chcieli pokazać dzieciom jak turlać się ze sporej górki to sprawdźcie czy po drodze nie ma jeżyn. ( ͡° ͜ʖ ͡°). Właśnie czekam na tomograf gałki ocznej bo kolec mi przejechał po niej. :D Krwi z rozcięcia było tyle że 2 paczki chusteczek poszły a kurtka do prania. Suma summarum córki w płacz i boją się podejść zamiast śmiać się jak stary
źródło: 26437
Pobierz

Wielkie szaleństwo związane z The Walking Dead ominęło mnie szerokim łukiem. Z komiksami zbytnio nie miałem okazji się zapoznać, a od serialu w dosyć bolesny sposób się odbiłem. Pierwsze pozytywne odczucia co do tej marki pojawiły się dopiero przy grze od nieistniejącego już studia Telltale Games. Podobnie sprawa miała się z serią Outcast Opętanie. W związku z tym i wszechobecnym wychwalaniem komiksów Roberta Kirkmana byłem potencjalnie, ale bez szaleństwa zainteresowany jego nowym dzieckiem – Oblivion Song. Po przeczytaniu już nie mogę się doczekać kolejnego tomu, a z komiksową wersją sławetnych truposzy na pewno się zapoznam.
Recenzja komiksu Oblivion Song Pieśń Otchłani Tom 1
#komiks #komiksy #nerdheim
źródło: comment_1594131871NgRuAmWrFCweBIxdH9qxKc.jpg
Pobierz