Aktywne Wpisy
Dlaczego niebiescy nie zabierają swoich różowych na różne fajne aktywności ze swoimi kumplami?
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
cornel9192 +132
#trzecieoko #dindunuffin #azja
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
#neuropis #konfederacja #bekazpisu #polityka
1. Jedyny
2. No ale k---a jednak nie w przypadku prezydenta
Sam idę oddać głos na Milosa Zemana* i mam w poważaniu to co lewackie trolle i multikonciarze neuropy XD
Tak, bo nełropa to nie ma co robić tylko udawać kuca i agitować za głosowaniem na Dudę xD surniejszego argumentu nie
A zostało im coś więcej do r--------a? Przecież już mamy kaczyzm/f-----m, dyktature, pieklo kobiet, upadek demokracji, cenzure ¯\_(ツ)_/¯ Dla jednych to wystarczy, dla innych
Tak, zostało dokończenie upolityczniania sądownictwa, 'repolonizacja' mediów oraz mieszanie w ordynacji wyborczej. Wtedy będziemy mieć ten zapowiadany lata temuprzez Kaczyńskiego Budapeszt w
Przecież sam łyknąłeś.
@yuim: Pierwsze i drugie już wypisałem. Ordynacja - tu jeszcze tylko mogą poczarować.
Ale wiesz, że ja nie mówię tutaj nic o światopoglądzie? Chodzi mi o zmiany prawne, które zacementuja władze Karakana i jego spadkobierców na długie lata. Wybór Trzaskowskiego zmieni bardzo wiele bo bez Prezydenta nie będą w stanie przepychać nocami ustaw, które zmienią przykładowo ordynację. W tej chwili mają Sejm, Prezydenta i Trybunał
Komentarz usunięty przez autora
@yuim: Czemu znowu kłamiesz? Masz kogoś z PiS w rodzinie czy jak, że genetykę ciężko oszukać?
Przecież nawet dzisiaj pokazałem ci dwa sondaże, gdzie 70% głosów z Konfederacji pójdzie na Trzaskowskiego. Nawet biedroniowcy więcej procentowo oddadzą Dudzie xD