Czy Wy też macie poczucie, że za czymś tęsknicie, że omija Was prawdziwe życie, a to miejsce, w którym obecnie jesteście to nie jest TO? #przemyslenia #nostalgia #przegryw #gownowpis
@wojskowy-onanista1: tak, od czasów podstawówki mam takie uczucie, że młodość życie przelatuje mi przez palce kiedy inni z niego korzystają w pełni. z resztą to nie tylko uczucie a po prostu fakt
@wojskowy-onanista1: No. Nawet dzisiaj miałam taką rozkminę, że pewnie nigdy nie będę żyć w taki sposób, w jaki bym naprawdę chciała, że nie dam rady spełnić swoich wszystkich marzeń.
@wojskowy-onanista1 mnie czasem dopada myśl, gdy się o coś staram, do czegoś długo dążę, albo czekam, to gdy to się już wydarzy, czuję, że nie było warto tyle się o to męczyć, lepiej było tak jak było.
@choochoomotherfucker: 99% ludzi jacy żyją, żyli i będą żyć nie spełni swoich marzeń. Poświęci swoje pragnienia na rzecz małżeństwa, dzieci lub po prostu nie będzie w stanie ich zrealizować. Życie jest c-----e bo na nic sie nie ma wpływu. Ludzie którzy osiągneli sukces chętnie p------a jak osiągneli wszystko ciężka praca, a prawda jest taka, ze mieli farta w najważniejszych punktach w swoim życiu. Nawet jak ktoś był bezdomny, niepełnosprawny i
#przemyslenia #nostalgia #przegryw #gownowpis
Komentarz usunięty przez autora
Po prostu kurde, gdziekolwiek nie pojadę, to mam takie uczucie. Że to nie to miejsce, że to nie życie.
Komentarz usunięty przez moderatora
I nawet kiedy będę sam
Nie zmienię się, to nie mój świat