@Jesper_Stromblad: PiS pokazuje największą wadę demokracji. Głos każdego liczy się tak samo, a najtaniej przekupić najbiedniejszych, którzy są dodatkowo najliczniejszą grupą. Tak jak sobie sam we wpisie odpowiedziałeś PiS pomaga ubogim młodym rodzicom i łechta ich ego nacjonalistycznym p--------o typu nasze polskie wartości są najlepsze, Poland stronk. Oczywiście jak ktoś ma jakiś inny cel w życiu niż porobienie gowniakow i praca w fabryce smrodu do śmierci to nie zagłosuje na
@RobieZdrowaZupke: a jaki to masz cel i w jaki sposób Rafi Trzaskowski ma Ci umożliwić jego realizacje?
Chociażby taki że w drugiej turze jest on spoza obozu rządzącego, a jak sam król Kaczyński mówił nie można dopuścić do sytuacji gdzie jedna partia ma wszystkie narzędzia w kraju bo poprowadzi to do katastrofy. Nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie to jest wystarczający powód i dziwię się że jeszcze w
Chociażby taki że w drugiej turze jest on spoza obozu rządzącego, a jak sam król Kaczyński mówił nie można dopuścić do sytuacji gdzie jedna partia ma wszystkie narzędzia w kraju bo poprowadzi to do katastrofy. Nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie to jest wystarczający powód i dziwię się że jeszcze w
@RobieZdrowaZupke: najbiedniejsi najlicnziejsza grupa o kyrje elejson XD