Aktywne Wpisy

Shoujiki +43

stary_grat +15
#chwalesie #tatuazeboners
dziarki i forma do oceny :) dlugo nie moglem sie zdecydowac ale tak mi sie podobają tatuaże że wydziarałem sobie całą klate a co sie bede, uwielbiam tatuaze i byc wytatuowanym. nareszcie wygladam lepiej jak zwykly bialy czlowiek bez pojecia o swiecie i zyciu i modzie
dziarki i forma do oceny :) dlugo nie moglem sie zdecydowac ale tak mi sie podobają tatuaże że wydziarałem sobie całą klate a co sie bede, uwielbiam tatuaze i byc wytatuowanym. nareszcie wygladam lepiej jak zwykly bialy czlowiek bez pojecia o swiecie i zyciu i modzie
źródło: image
Pobierz

https://www.16personalities.com/pl
Polecam sobie sumiennie odpowiedzieć.
#ciekawostka
źródło: comment_1593668326IdUtn0XidcxRJCzXtfbTPo.jpg
Pobierzźródło: comment_1593684648Jd44VkEKhuOoNPTrWy4dfR.jpg
Pobierz@innigri: to nieprawda. Ja jestem INTP i zgadza się przerażająco w 100%. Te opisy akurat na tej stronie są dość słabo napisane i zbyt ogólnikowo, natomiast jak się zasięgnie innych źródeł to okazuje się że bardzo się zgadza. Także miałem obawy że to podobna
źródło: comment_1593684827Wjgojk0QhDDp73EGrkGfbq.jpg
Pobierz@taki_tam_ktos: I tak i nie. Ja robię co kilka lat i wychodzi mi to samo za każdym razem.
@bslawek: polecam zapisać się do ich newslettera i czytać również artykuły na stronie. Tam są dopiero ciekawe rzeczy :)
źródło: comment_1593686459JVotTE3Ps7VJB2BzF5U1CQ.jpg
PobierzOczywiście nie mówię, że ten test to już w ogóle strzał na ślepo, bo wtedy by nie zdobył takiej popularności, jednakże osoby, które twierdzą, że ich osoby są w 100% opisane w jakimś tam 15 minutowym
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1593688650BQ5NgYEKvGQ05gFqzXdogO.jpg
Pobierzźródło: comment_1593689105DMsUtmrXSDKURTk7LfU1gA.jpg
Pobierz