Aktywne Wpisy
oldspiceedit +2
Mirasy, szybkie pytanie, szybka odpowiedz: Jak osiagnac piekne zycie w wieku 40 lat z przynajmniej 10M PLN na koncie przy moim scenariuszu?
10 000 000 PLN wydaje sie twarda granica ktora nie wiem jak osiagnac za 10 lat, chcialbym Wasze porady jak Wy byscie to ogarneli w takiej sytuacji?
- Mam 30 lat, moja kobita tak samo
- Zarabiamy razem na reke kolo 25-30k / miesiac po odjeciu kosztow zycia
- Obecnie mamy kolo 400k oszczednosci
10 000 000 PLN wydaje sie twarda granica ktora nie wiem jak osiagnac za 10 lat, chcialbym Wasze porady jak Wy byscie to ogarneli w takiej sytuacji?
- Mam 30 lat, moja kobita tak samo
- Zarabiamy razem na reke kolo 25-30k / miesiac po odjeciu kosztow zycia
- Obecnie mamy kolo 400k oszczednosci
OddajButa123 +203
Cześć! Dziś zapraszam Was do znaleziska CZOSNDOG - jak zrobić polskiego hot doga, nowy hit internetu
Po wpisie @adekad dostałem ponad 50 wiadomości z prośbą o nagranie filmiku dotyczącego czosndoga. Przez wyjazd nie miałem tego jak zrobić wcześniej, ale już dzień po powrocie zabrałem się za nagrywanie i oto jest moja wersja czosndoga :D! Mam nadzieję, że Wam się spodoba. Ci którzy jeszcze nie próbowali zrobić czosndoga spróbują, a Ci którzy już go robili spróbują mojej wersji!
Czosndog według mnie ma ogromny potencjał i to, że będziemy mogli zobaczyć go za jakiś czas w lokalach gastronomicznych to wcale nie przesada :) mam nadzieję, że może trochę się do tego przyczynię. Jeśli filmik się Wam podoba to będę wdzięczny za podanie go dalej lub wrzucenie na jakąś stronę, gdzie wrzuca się filmy filmiki z YT :) Z góry dziękuje!
Pozdrawiam i życzę miłego dnia,
Czy robiłeś kiedyś czosndoga?
Chimichanga