Wpis z mikrobloga

nie wiem czy kiedyś tak bylo ale z mojej obserwacji (być może błędnej) kiedyś ludzie woleli się ze sobą dogadać po ludzku a niekoniecznie w pełni zgodnie z prawem? Nie wiem jak to dobrze sprecyzować, nie było tylu "aktywistów społecznych" takich podwórkowych prawników jak to dzisiaj na yt znajdziemy (wiem kiedyś nie było jutuba).

chodzi mi o tych dzbanów celowo szukających sensacji na stopchamie czy tego gościa

co ciekawe większość takich społeczniaków, wrzodów na dupie to mężczyźni a nie kobiety, może pora zacząć popierać mizoandrie?

#przegryw #przemysleniazdupy #stulejacontent #rozwojosobistyznormikami
serek_heterogenizowany - nie wiem czy kiedyś tak bylo ale z mojej obserwacji (być moż...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@serek_heterogenizowany: mam jeszcze jeden trick - stanalem autem, ale wyszedlem i jeb, zly znak, wiec ide przestawic auto, ale pan pedalarz przeszkadza ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) nie z ludzmi sod rosyjskiej gubernii takie numery ( ͡° ͜ʖ ͡°) ni ma cfaniaka nad Warszawiaka ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany ale czy on nie ma racji? Czy jazda samochodem po chodniku jest wg Ciebie ok? Nawet pomijając aspekty prawne to na logikę wychodzi że takie zachowanie stwarza ogromne niebezpieczeństwo.
Widać to nawet po ludziach którzy tam próbują wycofać i gdzieś mają że ktoś stoi na chodniku.
  • Odpowiedz