Aktywne Wpisy
monky +668
Właśnie dokonałem zatrzymania obywatelskiego. Typ jechał 10-20km/h, zatrzymywał się kilkukrotnie bez przyczyny, na moich oczach prawie dwa razy wjechał na chodnik.. On twierdzi że jest trzeźwy tylko bardzo zmęczony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
seratian +65
Masakra, moja dziewczyna wzięła kredyt na 100000 i przelała to jakiemuś oszustowi bo obiecał jej zyski z tego, przyznała się po miesiącu, zamknęła konto w swoim banku bo nie chcieli jej dac takiego kredytu i otworzyła w innym, bo tam jej dali, dała dostęp do konta temu gościowi hasła, piny, wszystko, skany dowodu osobistego, wszystko mu podała, chodzi po adwokatach i policji bo została oszukana.Teraz krzyk i lament bo będzie to musiała
Pełna amatorka. Zdjęcia, grafiki, wektory. Tematyka przeróżna. Wrzucam jak mam trochę wolnego czasu więc hobbistycznie.
Są osoby zainteresowane tym ile sprzedałem, ile zapłacili oraz jak to ma się do ilości dodanych zdjęć ?
Zrobię taki tag #stockowywykres jeżeli będą osoby chętne to wrzucę wykres co miesiąc czy jest jakiś progres.
#pytanie #stock #stocki #zdjecia #fotografia #grafika
@MRacheron: mogłeś to już tutaj teraz napisać
Komentarz usunięty przez autora
#analfabetyzm
Na gurze ruże, na dole stocki,
OP TO PEDAU, jak swiat szeroki.
DLACZEGO TRACISZ NASZ CZAS TAKIMI PYTANIAMI MY CHCEMY WIEDZIEĆ JUŻ! TERAZ! NATYCHMIAST! JAK ŚMIESZ NIE PODAWAĆ OD RAZU KONKRETÓW?
Komentarz usunięty przez autora