Aktywne Wpisy
zielonzielon +634
#sejm
"jeśli ktoś jest przeciwnikiem aborcji to niech jej sobie nie robi".
No i dziękuję, dobranoc. To powinno wyczerpać temat. Nie wiem czemu niektórzy tego nie rozumieją.
"jeśli ktoś jest przeciwnikiem aborcji to niech jej sobie nie robi".
No i dziękuję, dobranoc. To powinno wyczerpać temat. Nie wiem czemu niektórzy tego nie rozumieją.
Metylo +511
Kuba midel wykupuje ostatnia kawalerkę w łodzi za obiad z kuchni vikinga ® - koloryzowane
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Błąd ortograficzny specjalnie aby dodatkowo dodać sobie minus.
Konto założyłem wczoraj o 22:00, wynik na godzinę 6:00.
Każda kobieta powyżej 6/10, dwie 9/10, jedna 10/10, jedna Pani chyba nie przeczytała opisu, bo ma napisane że "NO ONS/FWB.
Zrobiłem szybki test, czy dobra sylwetka pomaga w kontaktach z kobietami.
Oczywiście, wynik był wiadomy od początku(no może nie dla #przegryw bo przecież uważacie, że siłownia, dobra sylwetka nic nie daje xD).
Fotka moja, tylko jedno zdjęcie.
Taguje:
#przegryw
#mikrokoksy
Drugi tag, aby tylko Wam przypomnieć, że ćwiczycie dla samego siebie ale nie oznacza to, że nie macie mieć z tego powodu dodatkowych pozytywów.
Pozdrawiam cieplutko
Nie wiem czy mi to imponuje bo nie wiem czy to dużo. Nie używałem nigdy Tindera. Proszę o więcej informacji.
Ja już zawarlem co chciałem udowodnić w 1 poście.
Że sylwetka ma znaczenie,a nie jak tutaj piszą przegrywy że nie ma.
Zdobyłem kilkanaście par przez samo zdjęcie sylwetki bez twarzy (to jakieś 10 razy więcej niż otrzyma przegrywy przez całe swoje życie).
Dlaczego zakładasz, że nie ma przegrywów z dobrą sylwetką?
Te 19 par to tam żaden wyczyn, też tyle mam zdjęciem bez mordy chociaż sylwetkę mam dużo gorszą od ciebie
Druga sprawa to to że masz tindera w warszawie, więc par znacznie więcej niż ktoś z np Lublina czy Szczecina
Trzy, sprawdź ile tych karyn odpisze pewnie będzie to maks 5-6
Cztery, lochy wolą dociętych oskarków z 34 w bicku więc jedynie co się liczy
@Estetykatopodstawa:
Dlaczego nie? Jest jakaś jedna encyklopedyczna definicja? Chyba nawet osoby spod tagu przegryw temu zaprzeczą.
Ja #!$%@? jaki cringe (-‸ლ)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@MikiGRU: czemu cringe?
@Die_Wacht_am_Tiber: xD no ta
#wygryw