Wpis z mikrobloga

@wrrior: To bardzo ciekawa sprawa, ja ciągle utrzymuję, że albo oni wymienili marketingowców albo jadą różnymi frontami i nie mają strategii bo tak byli pewni siebie, że odchodzi taka żenada marketingowa, że hej.

Nawet na wykopie trolle które się zleciały działały nie kryły już nic tylko zastosowali najbardziej prymitywną strategię i nikt nie zauważył (z tych którzy dbają o marketing), że to nie działa a nawet może i w drugą
  • Odpowiedz
@LowcaG: możliwe, że ta strategia "na chama" wynika z tego, że poczuli się tak pewnie jak nigdy do tej pory. W końcu udało im się utrzymać większość w sejmie, chociaż mniejszą niż wcześniej. Politycy jak Brudziński, Bortniczuk itd. pozwalali sobie na różne chamskie komentarze, sam Duda też wyjeżdżał z mało poprawnymi politycznie tekstami więc przyczyna pewnie leży głębiej niż tylko w samej telewizji. Ba, słyszałem fragment wystąpienia powyborczego Dudy i
  • Odpowiedz
@wrrior: hm...ciekawe, na chwilę trochę pośledzę różne wypowiedzi bo marketing polityczny bardzo mnie interesuje.
Akurat przed chwilą komentowałem gdzie był tekst w stylu "Głosowałem na Bosaka ale cieszę się z przewagi Dudy" akurat miałem go otagowany jako pisowski troll. To wg. mnie już część mniej lub bardziej nieudolnej strategii
  • Odpowiedz