A teraz, wszyscy lewicowcy, wolnościowcy, centrowcy, libertarianie, wegetarianie, mięsożercy, hetero i nie-hetero, pokażcie, że potraficie się zjednoczyć dla dobra sprawy.
Bo za dwa tygodnie nie będzie głosowania na Trzaskowskiego czy Dudę.
Będzie głosowanie za tym, czy Polska zacznie wracać na normalne tory, czy zacznie być pieprzoną Koreą Północną.
jestem mocno anty konfa, ale jeśli miałbym wybrać między dupą a Bosakiem to wiadomo że na Bosaka. Tu nie chodzi już o ugrupowania polityczne ale wybór między dyktatura a normalnością kuźwa!
@mandrake0: Dokładnie, mi też by ręka ciężką była przed złożeniem tego iksa, ale no tu po prostu wyboru nie ma. Duda to nie prezydent, tylko atrapa prezydenta. Bałbym się bardzo, że Bosak nie mogąc przepchnąć ustaw gospodarczych, skupiłby się
jestem mocno anty konfa, ale jeśli miałbym wybrać między dupą a Bosakiem to wiadomo że na Bosaka. Tu nie chodzi już o ugrupowania polityczne ale wybór między dyktatura a normalnością kuźwa!
@mandrake0: dokladnie, jakbym mial wybor NAWET Braun vs dlugopis to bym glosowal na brauna pomimo ze nie zgadzam sie z nim nawet w 5% pogladow.
@mrzonek: Typie, prezydent g---o zrobi mając za rząd PIS, więc poglądy nie mają znaczenia. Jedyne co może obecnie zrobić to blokować ich zapędy autorytarne i posprzątać TVP.
@sowiq: gdyby zapowiedział inaczej, dudeł wygrałby z 60%. Mi też się nie podoba ten socjal, ale Trzaskowski musi przekonać kilka ładnych milionów wyborców, a nie tylko mnie (Hołowniarz here)
@jaroty: ohoo zaczyna sie biadolenie platfusów, że ja niby na bosaka glosowalem ale teraz to trzeba trzaskowskiego bo bedzie blokował i Konfa MUSISZ!. Dla konfy, a zwłaszcza narodowców lepszym kandydatem jest duda z kilku powodów: 1. Mimo ewidentnego oszustwa z kwota wolna i wielu socjalistycznych programów, jednak podpisał jakeis obniżki podatków 2. Trzaskowski również popiera wszystkie te socjalistyczne projekty wiec nie ma tu duzej roznicy 3. Od zawsze Konfa mowi
@WilczurZnahor: OHO już zaczyna się biadolenie kryptopisiorów z konfy 1. Jakie obniżki? 2. no może i tak 3. dlatego glosujesz na dude xD, uwielbiam tą teorie 4. ojejusię, c--j w gospodarke ważniejsze kto z kim śpi, i co ty p--------z?, jak knp normalnie w
@WilczurZnahor: Konfederacji nie rośnie "przy PiSie", ale dlatego, że Korwin-Mikke wreszcie przestał deptać myśl wolnościową i wypowiada się teraz w swoim imieniu, a nie całego środowiska. Ponadto, moim zdaniem przy PiSie żadnej partii konserwatywnej obyczajowo nie urośnie, bo oni zwalczą konkurencję. Prędzej przy PO, w charakterze swego rodzaju "odskoczni" od niej.
Bo za dwa tygodnie nie będzie głosowania na Trzaskowskiego czy Dudę.
Będzie głosowanie za tym, czy Polska zacznie wracać na normalne tory, czy zacznie być pieprzoną Koreą Północną.
Z fartem
#wybory #polityka
@mandrake0: Dokładnie, mi też by ręka ciężką była przed złożeniem tego iksa, ale no tu po prostu wyboru nie ma. Duda to nie prezydent, tylko atrapa prezydenta. Bałbym się bardzo, że Bosak nie mogąc przepchnąć ustaw gospodarczych, skupiłby się
Komentarz usunięty przez autora
@mandrake0: dokladnie, jakbym mial wybor NAWET Braun vs dlugopis to bym glosowal na brauna pomimo ze nie zgadzam sie z nim nawet w 5% pogladow.
@jaroty: tja. Trzaskowski już zapowiedział, że 500+, niższy wiek emerytalny i 13. emerytura będą bezpieczne kiedy on zostanie prezydentem :)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Czy to jest spójne?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@jaroty: bez przesady - do wracania to jeszcze daleko, najwyżej może się zatrzymać rozwój tego s----------a, które teraz trwa w najlepsze
1. Mimo ewidentnego oszustwa z kwota wolna i wielu socjalistycznych programów, jednak podpisał jakeis obniżki podatków
2. Trzaskowski również popiera wszystkie te socjalistyczne projekty wiec nie ma tu duzej roznicy
3. Od zawsze Konfa mowi
OHO już zaczyna się biadolenie kryptopisiorów z konfy
1. Jakie obniżki?
2. no może i tak
3. dlatego glosujesz na dude xD, uwielbiam tą teorie
4. ojejusię, c--j w gospodarke ważniejsze kto z kim śpi, i co ty p--------z?, jak knp normalnie w