Aktywne Wpisy
Dylonji +1

Kopytnik_1 +5
#polska #zwiazki #p0lka #singiel #seksm #przegryw #swiat #samotnosc #depresja #samobojstwo
Witajcie! Zacznę od tego, że nie chcę robić z tego wpisu elaboratu, bo mało kto lubi czytać jakieś długie teksty od nieznajomych ludzi w internecie, których zresztą jest pełno. Dlatego konkretnie, często pojawiają się tu teksty, w których mowa, że sytuacja na rynku matrymonialnym jest kiepska dla facetów w Polsce. Potwierdzam i nie wchodząc w szczegóły przyznam się, że jako facet mający
Witajcie! Zacznę od tego, że nie chcę robić z tego wpisu elaboratu, bo mało kto lubi czytać jakieś długie teksty od nieznajomych ludzi w internecie, których zresztą jest pełno. Dlatego konkretnie, często pojawiają się tu teksty, w których mowa, że sytuacja na rynku matrymonialnym jest kiepska dla facetów w Polsce. Potwierdzam i nie wchodząc w szczegóły przyznam się, że jako facet mający

#naukaprogramowania
Czy wie ktoś jak zrobić bardzo prosty program testujący inny program? Używam komendy system ("polecenie"). Jeśli funkcja wygląda tak
for (int i=1; i<=9; i++){
system("testowiec.cpp");
system("300");
}
to program który testuję (testowiec) otwiera się, ale przykładowa wartość już się nie wczytuje bo "nazwa "300" nie jest rozpoznawalna jako polecenie wewnętrzne lub cośtam". Jak zrobić aby po prostu c++ wrzucał mi po prostu tekst w konsolę i nie wydziwiał bo mam sporo opcji do przetestowania i nie będę wszystkiego wpisywał ręcznie. Z góry dziękuję
Sprawdź && czyli "testowiec.cpp && 300"
1 - Czy odpalany exe jest w tym samym folderze?
2 - Czy na pewno jedyne co chcesz wpisać to to samo 300?
Uruchamiając drugi raz (tj. system("300");) uruchamiasz cmd i wpisujesz w nie "300"
Tyle umiem pomóc
2- właśnie to robię, jak wpisuję w cmd to działa mi normalnie wszystko