Wpis z mikrobloga

Ale mi Was szkoda przegrywy, nawet w normalnych życiowych sytuacjach p--------e.

Sytuacja sprzed chwili:
Wchodzi gość do piekarni i babka mu mówi, że nie ma maseczki to nie wejdzie więc go wyprosiła.

Po 10 sekundach wchodzę ja, bo przypisałem rower i mówię: "ale nie mam maseczki"

A ona: ale Pan przystojny to przymknę oko xD

#tinder #badoo #przegryw
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Flutter_M_Shydale: A jak nazwać chłopaka, który w wieku 18 lat miał 176cm/120kg wzrostu, grał całe dnie w gry komputerowe i s--------l ze szkoly byle pograć dłużej, a kontakty z kobietami kończyły się na kiwnięciu głową?
Kontakty z "kumplami" minimalnie lepiej?

No przykro mi, przegryw siedzi w głowie.
  • Odpowiedz
@Estetykatopodstawa: Skoro wszedłeś po dziesięciu sekundach od tego wydarzenia, to jak mogłeś być ich świadkiem?

Trochę jak w Ricku i Mortim, widzimy fragment bajki, której bohaterowie nie mogli być świadkami.
  • Odpowiedz
176cm

@Estetykatopodstawa: Ja takiego nazwę "j-----m wzrostakiem" ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A tak na serio to uważam że nie da się za bardzo mówić o przegrywie w przypadku nastoletnich chopaków bo ciągle się rozwijają. O rzeczywistym przegrywie można mówić gdy już skończyło się edukację i jest się bliżej 30 i nic się już nie zmieni.
  • Odpowiedz
@Estetykatopodstawa: > Mial c-----a fryzure, byl niezadbany. To tez obniza znaczaco punkty.
WSzystko mozna zmienic jak się chce.

Przecież wszystko wskazuje, że jesteś egocentrykiem i brakuje Ci uwagi. Chciałbyś, żeby w tamtej sytuacji był ktoś kto by patrzył na Ciebie z zazdrością, bo to Cie kręci. Człowieku! zajmij się sobą, bo pisanie baitów na portalu ze śmiesznymi obrazkami pod tagiem przegryw czyni Cie żałosnym.
  • Odpowiedz