Aktywne Wpisy
bugzer +128
Całe szczęści, że żyjemy w Polsce i te śmietniki mają sezon trwający tylko kilka miesięcy. Za te dawanie w p---e spod świateł i w--------e ludzi na ulicach nalezy im sie solidny c--j w dupe. Oni serio mysla, że to komus imponuja tak naprawdę kadzy ma ich za debili.
#motoryzacja #motocykle
#motoryzacja #motocykle
Paayor +381
Podatek od pustostanów? Brak
Podatek od zakupu wielu nieruchomości przy jednej transakcji? Brak
Podatek katastralny od którejś nieruchomości? Brak
Regulacja biur nieruchomości, nałożenie pewnych obowiązków na pośredników pod rygorem prawnym i branie prowizji od jednej strony? Brak
Maksymalna kwota wynajmu jak w Berlinie (najlepiej jako % minimalnej w zależności od metrażu/ilości pokoi)? Brak
3 proste podatki uzdrawiające rynek nieruchomości + mały bonus w celu naprawienia patologii rynkowej i od razu znalazłyby się
Podatek od zakupu wielu nieruchomości przy jednej transakcji? Brak
Podatek katastralny od którejś nieruchomości? Brak
Regulacja biur nieruchomości, nałożenie pewnych obowiązków na pośredników pod rygorem prawnym i branie prowizji od jednej strony? Brak
Maksymalna kwota wynajmu jak w Berlinie (najlepiej jako % minimalnej w zależności od metrażu/ilości pokoi)? Brak
3 proste podatki uzdrawiające rynek nieruchomości + mały bonus w celu naprawienia patologii rynkowej i od razu znalazłyby się
Sytuacja sprzed chwili:
Wchodzi gość do piekarni i babka mu mówi, że nie ma maseczki to nie wejdzie więc go wyprosiła.
Po 10 sekundach wchodzę ja, bo przypisałem rower i mówię: "ale nie mam maseczki"
A ona: ale Pan przystojny to przymknę oko xD
#tinder #badoo #przegryw
Bo lubię czytać te wasze wysrywy, gdzie nie chciecie nic zrobić z własnym życiem tylko tkwić dalej w tym obsranym gównie.
Po prostu sam byłem przegrywem do 18 roku życia ale wziąłem się za siebie i udało się to zmienić.
A gdy dzisiaj czytam wpisy tutaj, że k---a tylko czekaja na śmieciarke to nawet mi ich nie szkoda.
@Estetykatopodstawa:
Kontakty z "kumplami" minimalnie lepiej?
No przykro mi, przegryw siedzi w głowie.
Trochę jak w Ricku i Mortim, widzimy fragment bajki, której bohaterowie nie mogli być świadkami.
@Estetykatopodstawa: Ja takiego nazwę "j-----m wzrostakiem" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak na serio to uważam że nie da się za bardzo mówić o przegrywie w przypadku nastoletnich chopaków bo ciągle się rozwijają. O rzeczywistym przegrywie można mówić gdy już skończyło się edukację i jest się bliżej 30 i nic się już nie zmieni.
@ExitMan: xD Trollujesz k---a czy co?
Podjezdzasz rowerem pod sklep, są tam stojaki więc zsiadasz z roweru i zaczynasz zapinać.
I slyszysz dialog w drzwiach do sklepu.
Naprawdę już przestań szukać na siłę k---a jakiś wymyślnych kwestii.
Mial c-----a fryzure, byl niezadbany. To tez obniza znaczaco punkty.
WSzystko mozna zmienic jak się chce.
WSzystko mozna zmienic jak się chce.
Przecież wszystko wskazuje, że jesteś egocentrykiem i brakuje Ci uwagi. Chciałbyś, żeby w tamtej sytuacji był ktoś kto by patrzył na Ciebie z zazdrością, bo to Cie kręci. Człowieku! zajmij się sobą, bo pisanie baitów na portalu ze śmiesznymi obrazkami pod tagiem przegryw czyni Cie żałosnym.
Ale Wy po prostu tego nie chcecie.