Wpis z mikrobloga

Straszną bekę mam jak prawacy zarzucają, że neuropa męczyła Bosaka tylko pytaniami o LGBT, a jak już padło pytanie o to z czego będzie finansować swoje pomysły, to odpowiedział tylko, że jakoś to będzie i Mentzen się tym zajmie xD xD

Tak właśnie wygląda dyskusja z prawicowym kandydatem. Najpierw krzyk, że gospodarka ważna, a jak już zejdzie się na temat gospodarki, to potrafi tak samo jak socjaliści gadać co da, a skąd weźmie, żeby dać, to nagle cichutko.

Niektórym to się chyba wydaje, że to jest jakaś gierka, przenosisz ikonkę z postacią Mentzen (+10% przychodów) do zakładki finanse i to magicznie działa.

#neuropa #4konserwy #takaprawda #konfederacja
  • 29
@Murasame

Straszną bekę mam jak prawacy zarzucają, że neuropa męczyła Bosaka tylko pytaniami o LGBT

Akurat to beka z lewaków, bo to oni głównie płaczą, że nie dostali odpowiedzi, bo spamowali głupimi pytaniami.

No i gdzie jest ta wasza gospodarka przede wszystkim, głupcze?
Straszną bekę mam jak prawacy zarzucają, że neuropa męczyła Bosaka tylko pytaniami o LGBT, a jak już padło pytanie o to z czego będzie finansować swoje pomysły, to odpowiedział tylko, że jakoś to będzie i Mentzen się tym zajmie xD xD

@Murasame: Konfederacja nie rządzi i przez najbliższe 5-10 lat pewnie rządzić nie będzie. Realną sytuację będzie można ocenić gdy przejęcie władzy będzie prawdopodobne.

A Bosak obiecuje to co może jako
@Borysko_88: Już się w tym wątku wypowiedziałem na ten temat. Jeśli używasz jakichś argumentów w kampanii wyborczej, to powinieneś mieć na ten temat jakiekolwiek pojęcie. Nikt nie prosi o wyliczenia co do złotówki, ale #!$%@? o bwebewbwebwbewbebw likwidacji urzędników bwebwbewbebwe łykają tylko upośledzone kuce.