Aktywne Wpisy
wqeqwfsafasdfasd +356
Zawsze, kiedy widzę otyłą kobietę 2/10 z wózkiem z dzieckiem zastanawiam się, czy istnieją jakieś granice męskiego popędu seksualnego...
#spermiarzalert #blackpill #przegryw #p0lka #zwiazki #seks #bederzigol
#spermiarzalert #blackpill #przegryw #p0lka #zwiazki #seks #bederzigol
Szumrzeczny +102
Ja #!$%@? ale mnie to #!$%@?, u was w rodzinie też jest taka dzicz?
Przyjechała sobie do dziadków jakaś tam trochę dalsza rodzinka (oczywiście standardowo bez żadnej zapowiedzi, ale z tym to tam #!$%@?, jak im to nie przeszkadza, nie moja sprawa) i #!$%@? babka jak zwykle prowadza ich jak jakieś bydło po całym domu, #!$%@? się z nimi bez żadnego nawet głupiego pukania do mojego pokoju, do siostry pokoju i te
Przyjechała sobie do dziadków jakaś tam trochę dalsza rodzinka (oczywiście standardowo bez żadnej zapowiedzi, ale z tym to tam #!$%@?, jak im to nie przeszkadza, nie moja sprawa) i #!$%@? babka jak zwykle prowadza ich jak jakieś bydło po całym domu, #!$%@? się z nimi bez żadnego nawet głupiego pukania do mojego pokoju, do siostry pokoju i te
Chyba jeszcze nie było. Co tam dziś na sobie macie?
U mnie to arcydzieło
#sotd #perfumy
znalazłem dekant bez opisu, ale pachnie całkiem przyjemnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobry,
Ja to arcydzieło użyłem w sobotę na imprezę ( ͡° ͜ʖ ͡°) genialny. I na mnie ma atomowa trwałość.
Za to dzisiaj Mancera - Hindu Kush. O jakie to dobre i niesamowite. Nawet nie wiem jak to opisać.
tego Tomka wachalem i podobal sie ale to zupelnie co innego
https://www.wykop.pl/wpis/50207571/coz-jestem-slabym-czlowiekiem-nie-znam-pojecia-sil/
@trzewikodziup: no i to rozumiem #bojowkaallure
@wynalazek_one: człowieku, gdzie ty mieszkasz (╯°□°)╯︵ ┻━┻
to i tak wina @Ryshardi bo mi to odlał ;)
@CheapiesLover: Blackpepper to odrobinę słodki pieprz. Drewna wyczuwam tam niewiele.
Xerjoff - Renaissance
Jaki to jest przyjemniaczek/crowd pleaser (co kto woli)!!! Pan Jeremiasz nie mógł się mylić. W końcu mówił też do mnie "Hey, sexy men. You should try John Varvatos Artisan Pure. Women just love it!" ( ͡º ͜ʖ͡º)