Aktywne Wpisy
thruster +130
Nagana w #pracbaza
Hrówki przygotowują „imprezę integracyjna” i padł pomysł imprezy w stylu hawajskim a ja powiedziałem ze mam ich w dupie bo ja tu przychodzę po pieniądze a nie integrować się z ludźmi którzy nic dla mnie nie znaczą i bez mrugnięcia bym ich zwolnił jeżeli ode mnie by to zależało
Dyrektor #!$%@? i była rozmowa
#rozowepaski
Hrówki przygotowują „imprezę integracyjna” i padł pomysł imprezy w stylu hawajskim a ja powiedziałem ze mam ich w dupie bo ja tu przychodzę po pieniądze a nie integrować się z ludźmi którzy nic dla mnie nie znaczą i bez mrugnięcia bym ich zwolnił jeżeli ode mnie by to zależało
Dyrektor #!$%@? i była rozmowa
#rozowepaski
Kalorek +335
#tvpis
Po prostu debile to duża grupa wyborców i nie można ich lekceważyć, bo jak PiS ich odpowiednio nastraszy to znowu na nich zagłosują. ¯_(ツ)_/¯
@related: najpierw należało zlikwidować przywileje emerytalne, potem zrównać do 65 wiek kobiet i meźczyzn. PO zrobiła to tak, że w tym rok faceci przechodziliby na emeryturę w wieku 65 lat, a mundurowi nadal mogliby w wieku 34 lat. Kobiety 67 miały osiągnąć w 2035. To było sprawiedliwe rozwiązanie?
@Van_der_Wons: @Adoxer:
@related: Tak naprawde to jedna z najlepszych reform III RP sprowadzili do roli chłopca do bicia. To o takich trudnosciach w reformowaniu II RP mowiono nam tak naprawde na lekcjach historii i to takie cos doprowadzilo do updadku II RP. Historia lubi sie powtarzac.