Wpis z mikrobloga

Ładniutki ()
Są różne wybory do 2000zł, ale finalnie promka u chińczyków z polską wysyłką na Honora 20 Pro za ~1500zł była nie do przebicia i pomogła się zdecydować. Jeśli ktoś ostatnio zastanawiał się nad podobnym problemem (nowy tel do 2k) to Honor w dalszym ciągu jest mocnym, chociaż zapomnianym już trochę i niedocenianym kandydatem.
#telefony #smartfon #honor #android
Seee - Ładniutki (。◕‿‿◕。)
Są różne wybory do 2000zł, ale finalnie promka u chińczykó...

źródło: comment_15926621203j4l8Qlz1H99Bp1IzTcKvL.jpg

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BoltoS: Niczym się nie wyróżnia? A czym miałby się wyróżniać? Składanym ekranem? Zdradzę Ci pewien sekret...od pewnego czasu 90% telefonów wygląda tak samo :P
  • Odpowiedz
@Seee: Tak się składa, że też kupiłem u Chińczyka, wyszło 1400 zł. Przesiadłem się z 4 letniego S7 i nie widzę na nim zbytnio przeskoku technologicznego, trochę szybciej działa i lepiej bateria trzyma a tak poza tym to niczym szczególnym mnie nie zaskoczył o taki trochę lepszy średniak, jakość wykonania też taka sobie, nie czuć tego premium i czuć, że jest zrobiony po taniości, jedyne co ma w sobie z
  • Odpowiedz
@EpicElliot: Po s7 nie widzisz przeskoku? Myślę, że nieco przesadzasz. A zresztą to nieco złudne odczucie, bo przy obecnych wyposażeniach telefonów z średnio-wyższej półki naprawdę bardzo ciężko jest obciążyć je tak wymagającymi apkami, by realnie aż tak mocno odczuwać "przeskok technologiczny". Myślę, że owy przeskok już się dzieje i będzie się rozgrywać między producentami jeśli chodzi o coraz popularniejsze ekrany 90hz/120hz/144hz...wtedy połączenie pamięci + procesorów i szybszego odświeżania ekranu rzeczywiście
  • Odpowiedz
@Seee: Bardziej celowałem w OnePlus 7T za 1900zł z Chin ale, że mają problemy z green tint to trochę duże ryzyko i dałem sobie spokój, niby OnePlus daje rok gwarancji nawet na telefony z Chin co u Huawei jest nieosiągalne mimo, że telefon przeznaczony jest na rynek europejski. Honor jest szybszy i S7 tego nie przeskoczy ale jakiejś przepaści nie ma, niestety musiałem go zmienić bo padł mikrofon przy czyszczeniu
  • Odpowiedz