Aktywne Wpisy

anoysath +3287
Jan Urban właśnie został trenerem reprezentacji Polski. Daj plusa a zawołam cię w dniu zwolnienia Jana Urbana. Poprzedni trener Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni #mecz #reprezentacja
źródło: temp_file671016449508254641
Pobierz
gedzior84 +1098
Mircy, chyba udało mi się pokonać nowotwór :)
Dajcie kilka plusów na pokrzepienie, bo właśnie jestem po operce.
Kamień z serca i guz z trzustki...
#nowotwory #zdrowie #zebroplusy
Dajcie kilka plusów na pokrzepienie, bo właśnie jestem po operce.
Kamień z serca i guz z trzustki...
#nowotwory #zdrowie #zebroplusy
źródło: IMG_20250716_203324
Pobierz

https://www.castorama.pl/produkty/wykonczenie/armatura-lazienkowa/wyposazenie-prysznica/weze-prysznicowe.html
@kopiret: walnij drut dookoła posesji i jako antenę wykorzystaj. Jakby ktoś sie pluł to powiedz że przeszdłeś na Judaizm i to jest "Eruv", takie ogrodzenie dzieki któremu możesz wykonywać pracę w Szabat.
A moze tani dron i na zderzenie lecieć :P ???
@kopiret: Poniżej 17, mocniejsze na rejestrację na milicji.
@RobertKowalski: To i tak lepiej, jak w USA, gdzie można zaliczyć 10 bez zawiasów za zakłócanie ruchu lotniczego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie niszczyć, bo nadal mogą pociągnąć do odpowiedzialności
@Mikunda: zgadzam się. Natomiast kwestia czy dron ten ma RTH, i jak dobrą, bo jak tani to pewnie nie.
@kopiret: może laser z wskaxnika wystarczy żeby wystraszyć sterującego. dodatkowo niektóre drony majasensory zbliżeniowe, czasami takie tanie laser potrafią zakłucić ich działanie. Koszt takiego eksperymentu to
Komentarz usunięty przez autora
1 - Przygotowanie się/ogarnięcie sprawy pod kątem prawnym - to jest sprawa która nie podlega pod "nie wydaje mi sie". Nie chcesz mieć problemów - załatwiasz wszystko zgodnie z prawem. Nie zaszkodzi, a moze tylko pomóc. To czy własciciel drona nie zagra w ten sposób (policja itp), to juz bedzie jego strata. Najważniejsze jest
Generalnie cokolwiek robisz, rób tak aby nie zostawiać śladów.
Jak znajdziesz sposób na uziemienie drona to daj wszystkim