Aktywne Wpisy

affairz +644
Droga administracjo i moderacjo,
Wnoszę o upublicznienie danych moderatora który zbanował @mickpl a tym samym zapoczątkował koniec działania serwisu Wykop.pl
Swój wniosek motywuję tym, że przyszłe pokolenia na pewno będą ciekawe kto tak odj**ał i dobrze, gdyby personalia tej osoby znalazły się we wpisie o serwisie Wykop na Wikipedii - to jednak ciekawy i osobliwy kawał historii polskiego internetu.
Wnoszę o upublicznienie danych moderatora który zbanował @mickpl a tym samym zapoczątkował koniec działania serwisu Wykop.pl
Swój wniosek motywuję tym, że przyszłe pokolenia na pewno będą ciekawe kto tak odj**ał i dobrze, gdyby personalia tej osoby znalazły się we wpisie o serwisie Wykop na Wikipedii - to jednak ciekawy i osobliwy kawał historii polskiego internetu.
źródło: mickpl
Pobierz
Paulo12 +9
#gdansk #krakow #trojmiasto #turystyka #niepopularnaopinia #polska
Przetestowałem Kraków i Trójmiasto pod kątem jakości zycia.
To moja subietkywna i nieco obrazowa ocena.
Kraków 9/10
Przetestowałem Kraków i Trójmiasto pod kątem jakości zycia.
To moja subietkywna i nieco obrazowa ocena.
Kraków 9/10

Mam nastepujacy problem co jakis czas meczy mnie kilka dronow (pewnie sasiedzi) zblizaja sie na wysokosc powyzej czola 3 metry i pewnie nagrywaja oraz leca sobie przez cala posesje w zdluz i wszez wiec prosil bym was o porade.
Czy lepiej zainweowac sobie w bb gun czy jakas bron czarno prochowa czy cos przerobionego na kulki z kauczugu czy moze inny patent ?
#bronpalna #bron #czarnoprochowce #majsterkowanie
źródło: comment_1592590856BLYj1sGNSwrEuJ3iy3w4C2.jpg
Pobierz@FulTun: własnie szukałem czegoś takiego w sieci, zaoszczędziłeś mi czas.
@kawasoo: można i nie można
prawo jak zwykle jest nie jasne, tzn określa co nie wolno, ale nie podaje w jakich granicach.
A polskim prawem możesz sobie pomachać bo to nie jest urządzenie radiowo nadawcze gdyż nie zawiera transmisji danych.
jak lubisz techniczne podejście to moze takie cudo:
https://makezine.com/projects/build-wi-fi-drone-disabler-with-raspberry-pi/
osobiście pewnie bym sobie to zbudował ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1592595671m0lT0GRm2RP9Guu9S6egOv.jpg
PobierzZnajdź telefon sterujący i drona. uprzejmi chwasta