Wpis z mikrobloga

• 658
#kielce #motoryzacja #policja mam nadzieję że to już ostatni wpis nt. Kradzieży audi - podczas składania zawiadomienia policja dostała cynka że złapali złodzieja który jechał ul. Jesionową, wyjęli go z samochodu na środku jezdni i zabrali na komisariat (niestety nie widziałem mordy) , auto oczywiście znów na innych blachach, przez jakieś 2 godziny trochę spowalniało ruch także proszę o wybaczenie ( ͡º ͜ʖ͡º) gruz już zabezpieczony - tym razem dużo lepiej niż poprzednio, najbardziej cieszy że udało się złapać winowajcę i pewnie czekają go przymusowe wakacje :D pic rel z dzisiejszej akcji
Szacun dla policji że tak szybko udało im się złapać sprawców.
endriu92 - #kielce #motoryzacja #policja mam nadzieję że to już ostatni wpis nt. Krad...

źródło: comment_1592585840P62Q9vCPFQ2323WDD08YhS.jpg

Pobierz
  • 124
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@damiiiii nie chce wydawać na to auto złamanego grosza, teraz jest zamknięte na podwórku daleko od miejsca zamieszkania, jak wyrobie nowe tablice to je posprzątam i sprzedam.
  • Odpowiedz
@endriu92: k---a mordo, to mój ziomek był. Weź nie rób lipy, i zeznaj, że mu pożyczyłeś, ale Ci się bania przegrzała i zapomniałeś, co? Da się dogadać?
  • Odpowiedz
@endriu92: ok. dzieki, ze mozna jeszcze liczyc na normalne mordeczki. Wiesz, nie ma co sobie robić kłopotów wzajemnie, trzeba żyć w zgodzie. Kolegi aktualnie nie moge pozdrowic, bo gdzieś go porwali do aresztu śledczego chyba. Mam nadzieje, ze szybko się to całe nieporozumienie wyjaśni, i go wypuszczą.
  • Odpowiedz
@endriu92: Super mordko, dzięki wielkie. Nie może tak być, że dobry chłopaczyna patrzy na świat zza krat. Może się ustawimy na browarka jakiegoś u Ciebie w furce, jak ziomeczka wypuszczą? Posiedzimy, pogadamy, powspominamy sobie stare czasy.
  • Odpowiedz
@endriu92: tak jak piszesz - stare auta się łatwo otwiera, nie bez powodu zrezygnowano z kluczyków z grotami po obu stronach ;). Szczególnie właśnie VAGi i Nissany kojarzą mi się z autami które można było otworzyć i nawet jak nie był immo odpalić byle czym ( ͡° ͜ʖ ͡°) kumpla Nissana 200SX kiedyś odpaliłem kluczykiem z Golfa 3 przypadkiem xD. Tego typu wyrobione zamki spokojnie można
  • Odpowiedz
  • 7
@Odczuwam_Dysonans powiem Ci szczerze że przez ten tydzień to auto mi strasznie zbrzydło, jak sobie pomyślę że jeździł tym śmierdziel który wciągał amfetaminę i popijał to tartą to odechciewa mi się patrzeć na ten samochód - podjąłem już decyzję, czekam na zakończenie postępowania i wystawiam auto na sprzedaż, może ktoś kupi je na wieś i będzie trzymał za bramą - inaczej sobie tego nie wyobrażam, zamek jest tak wyrobiony że można
  • Odpowiedz
@Damixi to akurat mit. Centralny jest sterowany pneumatycznie ale siłowniki pneumatyczne które odblokowują zamek są niezależne od wkładki i mechanizmu klamki więc dmuchanie przez dziurkę nic by nie dało.
  • Odpowiedz