Aktywne Wpisy
krucjan +384
W końcu wszystkie formalności dopięte i przesiadam się na nowe auto, c-elysee z 2014r 🥰
Dla mnie to jakbym z salonu wyjechał, całe życie jeździłem 20 letnimi gratami, które nawet w dniu produkcji uchodziły za gruzy. 10 letnia fura, która wygląda jak normalne, współczesne auto to jest dla mnie szok xD
Mam nadzieję, że posłuży z 5 lat.
#chwalesie #taxi #motoryzacja #szczecin
Dla mnie to jakbym z salonu wyjechał, całe życie jeździłem 20 letnimi gratami, które nawet w dniu produkcji uchodziły za gruzy. 10 letnia fura, która wygląda jak normalne, współczesne auto to jest dla mnie szok xD
Mam nadzieję, że posłuży z 5 lat.
#chwalesie #taxi #motoryzacja #szczecin
luke-dolla7 +222
Pani redaktur my podpisali, ale my umowy nie czytali odcinek 2137
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt #heheszki
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt #heheszki
#starszezwoje - tag ze starymi grafikami, miedziorytami, rysunkami z muzeów oraz fotografiami
#historia #ciekawostkihistoryczne #kosmos #astronomia #rosja #usa #myrmekochoria
porównywać
. Sowieci mieli pierwszą stację kosmiczną i potem cała serię coraz lepszych stacji, w tym takich z dwoma portami dokującymi, które teoretycznie mogły działać bez przerwy, a później jeszcze stacje modularne. To spowodowało również rozwój autonomicznych statków (Progress), które te stacje zaopatrywały. W tym samym czasie amerykanie lądowali na księżycu. Twierdzenie że jedno jestlepsze
jest trochę naciągane.O tej bezzałogowej części
@5da4266d3de6dbaf425a2d4fc16225d0
@czteroch co to za zaawansowana technologie trzeba posiąść aby wysłać kobietę w kosmos? Że jest to aż na obu wykresach jak jakiś kamień milowy. Pierwszy LGBT w kosmosie to też będzie zaznaczone?
@pwone: już jest. Amerykańska lesbijka. Pierwsza w kosmosie lesbijka i pierwsza co popełniła w kosmosie przestępstwo xD
Ruscy jako pierwsi wylądowali na venus, mars, jako pierwsi przesłali dane pomiarowe z tych planet. Również zdjęcia. To co zrobiła ameryka, to pierwsze człowiek na księżycu. Wg. mnie ruscy wygrali.