Wpis z mikrobloga

@Whispererer: rodzice mi opłacili tę szopkę więc poszedłem. Chcieli żebym tańczył poloneza, nawet mi znaleźli partnerkę (laska miała jakiś defekt ust jakby ją tam pies ugryzł) ale jak to samiec alfa trwałem w postanowieniu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Poszedłem, wypiłem kilka kieliszków wódy, pogadałem, potańczyłem (koleżanka powiedziała mi, że dziwnie się ruszam, przez następnych 10 lat nie zatańczyłem :D ). Po 3 godzinach przyjechał po mnie
  • Odpowiedz
@Whispererer: Nie byłem w stanie się odezwać do dziewczyny, w której byłem zauroczony przez 2 lata liceum i którą moje ziomki namówili, żeby jednak zatańczyła ze mną poloneza. Po odtańczeniu unikałem jej przez całą imprezę xD
  • Odpowiedz
@Whispererer:

Co najgorszego bylo w waszej studniowce

Że jedynym tematem do dyskusji w szkole miesiąc przed było tylko "O #!$%@? STARY, ALE BĘDZIE IMPREZA, ALE SIĘ #!$%@?!!!", a później wysłuchiwanie pretensji nauczycieli do całej klasy że ktoś coś zarzygał, przemycał itp. No i oczywiście żale dziewczyn, że brzydko wyszły na filmie.

• Odpowiedz
@Whispererer: Przed studniówka zerwała ze mną moja ówczesna różowa, wiec tydzień przed nie miałem z kim iść. Ostatecznie poszedłem z koleżanka z która chciałem kiedyś kręcić ( ͡° ʖ̯ ͡°). Impreza meh, muzyka #!$%@?, wódeczki mało. Większość imprezy przeglądałem na zewnątrz na szlugu z dziewczyna ziomka i nim. Poza tym miałem fatalny humor po zerwaniu, ogólnie mega średnio wspominam.
  • Odpowiedz
@Whispererer: Mój pryszczaty ryj, kamerzysta który zmontował film ze studniówki jak wesele (latające obrączki, serduszka itd. XD) i fakt, że prawie obskoczyłem #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Było warto.
  • Odpowiedz
A ja pojechałam, i żałuje tego dnia dzisiejszego. Drętwa atmosfera, nauczyciele sztucznie mili, coś jak w tym memie "kiedy matka się na Ciebie drze i akurat przychodzą goście". I na koniec jeszcze robiłam znajomej za panią psycholog, bo popiła w ukryciu a upija się na smutno. Chciałam jak najszybciej stamtąd uciec.
  • Odpowiedz
@Whispererer: potanczylbym z taka ^^
I zalezy o.ktora studniowke pytasz bo bylem na 8smiu ajjj :D i to z samymi najpiekniejszymi dziewczynami. Malo z nich pamietam, ale raczej wszystk mi sie podobalo :D
  • Odpowiedz