Aktywne Wpisy

Anetkia +691
Jako kobieta rzygam już feminatywami. Jestem psychologiem a coraz częściej słyszę "czy psycholoszka już przyjmuje?" Jestem CZŁOWIEKIEM a nie człowiekinią, jestem gościem a nie gościnią. Jestem też OSOBĄ (rodz. żeński), mężczyzna powinien być "OSOBEM"? Do jakiej patologii to prowadzi.
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie

mirko_anonim +13
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie

Z tej okazji robię ROZDAJO! Do zgarnięcia zestawy biedronkowe, czyli po 5 kubków dla 2 Mireczków + bonus (nie bgc) kwaśne żelki konfidenty!
Tak w ogóle to OP DELIVERED (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ktoś już widział? XD
Najzabawniejsze jest to, że to już prawie 6 lat mija, odkąd historia żelków Gusto zaczęła się na Mirko. Co w tym zabawnego? Otóż cała akcja zaczęła się prawdziwą historią o foliówkach z biedronki z żelkami w tle, która wydarzyła się właśnie w Biedronce XDDD tu jest link do historii reklamówek
Kurła, dzięki Mireczki. Gdyby nie mirko to nigdy bym nie uwierzył, że tak się potoczy historia XD raczej myślałem, że zaliczę klasyczny cykl mikroblegera i elo procedura usuwania konta XD ale jeszcze wszystko przede mną, bananowa odznaka niedawno już dołączyła do kolekcji (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#chwalesie #rozdajo #biedronka #gusto #truestory #wygryw
źródło: comment_1592057876nUGzUA9LWUvc0I35xy5ewy.jpg
PobierzBędę polował na rekiny w Warszawie! :)
W opakowaniu kwaśnych, trafił się jeden owocowy korek (który generalnie nie jest kwaśny) ale był w posypce, razem z kwaśnymi. I wiesz co? Był zajebisty. Szkoda, że tylko jeden się trafił. Gdyby udało się ogarnąć partię takich owocowych korasków z kwaśnej posypce... ale to by było dobre!
tak więc ptrafiły pewnie dzięki skladnmikowi - włosy
Komentarz usunięty przez autora