Wpis z mikrobloga

@gggggggt: Mam niezwykły sentyment do serii, gdyż jako zaledwie podlotek ogrywałem „trójkę” w kawiarence internetowej. Najbardziej zabolał mnie fakt, że część fabularna jest nieco krótka i czułem spory niedosyt, co zapewne mogło być powodem dla którego sięgnąłem po rozgrywkę online.
  • Odpowiedz
online jest zajebiste do grania z ekipą :P

@Pietter: czas oczekiwania przy dołączeniu i każdej misji to jest coś nie do przejścia dla mnie, 5 minut czekania to jest żart
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@taquito: no wow, nowe rzeczy do farmienia hajsu a zgaduje dalej ludzie nawalają klub motocyklowy bo nowsze sposoby mniej daja forsy na opresora 2 czy co tam metą teraz jest

• Odpowiedz
@grzysztof: Ale GTA V to złoto xD GTA VI ma wyjść za parę lat dopiero to nie wiem o co sikać. Ja do V mam mega wielki sentyment i nie chciałbym, żeby prędko umarła ta gierka, zwłaszcza że jest tyle glitchy i tyle hajsu można sobie zrobić samemu bez kupowania hajsu w grze, że to niesamowite, że jeszcze ta gra nie umarła xD. Ile oni dodali do tej gry w
  • Odpowiedz
@grzysztof: czasy sie zmienily. Tak samo kiedy wychodzily nowe portale internetowe, byly rozne mody. Sam mialem wrazenie ze np. taki facebook kiedys umrze i pojawi sie cos nowego. Ale nie, teraz rzeczy sa aktualizowane a nie zastepowane.
  • Odpowiedz