Wpis z mikrobloga

@korni007: online jest zajebiste do grania z ekipą :P cokolwiek byś nie powiedział. Singiel znudzi się po przejściu gry na 100%. W online tłukę ponad 3 lata i końca nie widać.
PS. Nigdy nie kupiłem ani nie znam nikogo kto by kupił sharkcard :P
  • Odpowiedz
@korni007: a ja grałem w nieoficjalne multiplayery gta 3, vc, sa, iv i teraz v. jak się pozna fajnych ludzi to czasem kilka godzin mija nie wiem kiedy, za to single player w gta v akurat był dość słaby. niektóre wątki faktycznie zrobili fajne, jednak całokształt to słabizna. gta iv też nie było wybitnie ciekawe, a te dlc, które wyszły później to szkoda gadać.
  • Odpowiedz
Fajnie się czilkuje po ulicach Los Santos, GTA V jest dobre pomimo, że czasem brakuje ludzi na serwerze i czasem długo się czeka. Jest to rpg doskonały. Nie musza spieszyć się z VI, gdyż 5 pomimo tylu lat jest świeża.
  • Odpowiedz
@grzysztof: do teraz zastanawia mnie ogromny sukces GTA Online, jakim cudem ludzie ładują tam swoje pieniądze? Na każdej sesji jest minimum jeden hacker który zrzuca worki z hajsem a jeżeli ktoś jest nicponiem to w 5 minut znajdzie sposób na 100mln i 100lvl bez bana xD
  • Odpowiedz