Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Halski: przeważnie 70% ceny katalogowej to cena regularna i w różnych sklepach tak można kupić. Omijaj stacjonarne smyki, empiki to ceny są tam jeszcze wyższe. Na al.to masz co jakiś czas promocje, sprawdzaj promoklocki.pl i nie szalej, poczekaj, coś się trafi, obserwuj ceny. Czasami to jest bitwa i jest 10 min na zamówienie.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
Dziękuję Wam za odpowiedzi, szczególnie Tobie @damw za rozprawkę na ten temat. Jeśli chodzi o 21322 to oczywiście jest on znakomity, ale przekracza mój próg bólu jeśli chodzi o cenę, a piracki statek to moje marzenie z lat 90., a to chyba najtańsza opcja aktualnie. Zastanawiałem się czy jest sens po prostu czekać jakiś czas czy lecieć od razu, bo łajba niedawno weszła do sprzedaży, a widząc po necie, zdaje się
  • Odpowiedz
@Halski: 21322 za jakiś czas będzie pewnie kosztował koło 650 zł (w takich cenach 600-700 zł dało się kupić 21318, który też jest z Ideas i ma nawet więcej klocków, a identyczną cenę katalogową: https://promoklocki.pl/lego-ideas-21318-domek-na-drzewie-p18519 ).
Nie wiem ile wynosi twój próg bólu, ale jeśli są to okolice właśnie 600-700 zł, to raczej kupisz go za taką cenę - trzeba będzie tylko chwilę poczekać.
Możesz też ustawić alert na promoklocki.pl
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@damw w zasadzie to na razie chce na razie kupić sobie ten okręt, okolice 300 PLN to coś na co mogę sobie pozwolić. Myślisz, że za kilka miesięcy będzie po prostu tańszy? W ogóle to linia piratów mogłaby wrócić z całym przekrojem - od polybagow po wielkie zestawy ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Halski: na 100% będzie tańszy. Skoro 13 dni po rozpoczęciu sprzedaży zestaw lata po 350 zł (przeceniony z 450), to pewnie w ciągu 2-3 miesięcy pojawi się gdzieś promocja za 300.
  • Odpowiedz
@damw: ja ten statek kupowałem po 360, tuż przed dniem dziecka. A to dopiero start. Pod koniec listopada pewnie znajdzie się za 300 plnów. Aczkolwiek zestaw ma wzięcie, z tego co się dowiedziałem.
  • Odpowiedz
Pod koniec listopada pewnie znajdzie się za 300 plnów

@ixdude: ja strzelam, że jeszcze w wakacje się gdzieś pojawi w tejcenie

Aczkolwiek zestaw ma wzięcie, z tego co się dowiedziałem.

no ma, to dużo osób tęskniło za piratami. 21322 ciągle w katalogowej cenie i dla wielu osób to za dużo kasy, a ten kosztuje odrobinę więcej niż 1/3 ceny 21322, i też pozwala na zbudowanie statku pirackiego. Sam pewnie ze
  • Odpowiedz