Wpis z mikrobloga

Nie będę ukrywał, niemalże się zrzygałem czytając ten wysryw. Wstyd mi, że tacy ludzie są posłami na Sejm RP, a jeden z nich także kandydatem na najważniejszy urząd w państwie. Wstyd mi za was nacjolki, choć to wam i tylko wam powinno być wstyd.

#polityka #neuropa #bekazprawakow #bekazkatoli #lgbt #konfederacja
RegularJohnny - Nie będę ukrywał, niemalże się zrzygałem czytając ten wysryw. Wstyd m...

źródło: comment_1591997587iX08bJDLihi8IIoqgZX0zx.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RegularJohnny: Czyli jak dwóch facetów kocha się nawzajem w strefie uczuciowej, albo dwie kobiety gdzie jedna chce z tą drugą spędzić życie i czuje do niej to samo co hetero kobieta do faceta to co wtedy?
  • Odpowiedz
  • 5
@rothen Nie przypominam sobie żebym odbierał komuś człowieczeństwo, ale może mam słabą pamięć. Za to pamiętam, że jeszcze 24h temu byłeś gotów rozważyć głosowanie na prezydenta popieranego przez posła Żalka. Daj sobie spokój z tymi nietrafionymi uszczypliwościami, to jakieś szukanie wroga w sojuszniku zupełnie nie wiadomo po co.
  • Odpowiedz
@RegularJohnny: niech zgadnę, Bóg "mężczyzną i niewiastą stworzył ich" żeby mieli potomstwo, a potem dla beki niektórych stworzył bezpłodnymi i z tendencjami homoseksualnymi. Nie ma to jak w okresie fundamentowych problemów wieku dojrzewania dostać od starego bzdurnym cytatem z antycznego pustynnego manuskryptu
  • Odpowiedz
@jacieniemog28 W sferze namiętności tak, w miłości spełnionej- nie tylko. To o czym mówisz to jej najbardziej burzliwy, ale i najkrótszy element. Owszem, miłość mediują różne reakcje chemiczne, ale tak jak mediują całe nasze zachowanie. Gdyby to było tak proste wystarczyłby nam syntetyczny odpowiednik lubczyku. Ważna jest nie sama reakcja chemiczna, ale też jej utrwalony produkt w postaci śladów pamięciowych, które trwają nawet gdy stringi zastąpią pieluchomajtki. Inna sprawa to odpowiednia
  • Odpowiedz