Aktywne Wpisy
Pepe_kolchoznik +17
Skoro na przykład za wjazd na czerwonym świetle jest 15pkt a jakieś 9 miesięcy temu dostałem pierwszy u jedyny mandat w życiu za prędkość z 8pkt to jak bym teraz wjechał na wczesnym czerwonym praktycznie tracę uprawnienia xD przecież to jest p------e. Ruchają nas jak chcą #motoryzacja #samochody #prawo #prawojazdy

heksengerg +38
Opisy lepsze niż z policyjnych kartotek.
#ai
#ai
źródło: temp_file1942213422795669450
Pobierz

Trzeba sobie odpowiedzieć czy ma się wiedzę i doświadczenie by grać krótkoterminowo i szukać dołków/szczytów a to bez konkretnych analiz i ustawionych programów na wyłapywanie formacji raczej nie przejdzie.
Albo tak jak ja zawsze godziłem się z losem że mogłem sprzedać drożej lub kupić taniej, ale jestem na tyle małym inwestorem że po prostu zbieram ochłapy i mi to wystarcza.
Wykopu nie słuchaj bo tutaj się bawią w spekulację bankrutów. Dzisiaj się uda, za miesiąc będzie płacz.
Giełda uczy cierpliwości, trzeba mieć własny system.
Jak ostatnio JSW urosło o 10%, następnego dnia spadło o 9%, a kolejnego o 6% to sprzedałem i wcale nie mam do siebie żalu że tego samego dnia z -6% skończyło na kilkuprocentowym plusie. Forum bankiera powie, że mnie wyleszczyli, ale to nie tak. Trzeba chronić kapitał, a nie podejmować ryzykowne