Aktywne Wpisy
wykoPAKA +106
Hej Wykopakowicze!
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
apee +674
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Moja dobra kumpela jest, delikatnie mówiąc, dość rozwiązła seksualnie. Ubiera się bardzo wyzywająco, otwarcie mówi o seksie i właściwie bez przerwy flirtuje z facetami. Znam ją od dziecka i traktuje ją bardziej jak siostrę niż obiekt seksualny, ale moja różowa nie potrafi tego zrozumieć. Kiedyś strzelałem tej kumpeli nagie fotki na maxmodels i różowa się niedawno o tym dowiedziała. Strzeliła fochem i od kilku dni sie do mnie nie odzywa. W dodatku sądzi, że na pewno się z tą kumpela bzykalem, co jest kompletną bzdurą. Jak mam różowej wytłumaczyć, że przesadza?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ee1a4c5728c34cfab07ed59
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Przekaż darowiznę
[================........................] 39% (92zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 1 lat działania AMW!
Twoja koleżanka ma prawo robić co cgce, a Twoja dziewczyna nie ma prawa do oceny tego?
@pomaranczowy_bonk: Nie. To były zwykle zdjęcia. Nic wiecej
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Precypitat
Jak się dowiedziała? Sam jej wypaplałeś, żeby się pochwalić/wzbudzić zazdrość. Kara za próbę manipulacji uczuciami. Teraz na 100% szuka sobie bolca, a ty spadasz z rowerka manipulancie.
@AnonimoweMirkoWyznania: przede wszystkim to Ty #!$%@?łeś, że jej o tym nie powiedziałeś. Fajny ze związek budujecie, taki nie za dużo zaufania.