Aktywne Wpisy

Melkovva_ +31
czym najdziwniejszym popijaliście wódę?
10 lat temu spotkałam się z koleżanką z LO i piliśmy u nich na mieszkaniu studenckim i do wódy był sok Hortex czekolada z wiśnią.
Do dziś mnie trzepie jak sobie ten smak przypomnę ...
10 lat temu spotkałam się z koleżanką z LO i piliśmy u nich na mieszkaniu studenckim i do wódy był sok Hortex czekolada z wiśnią.
Do dziś mnie trzepie jak sobie ten smak przypomnę ...

juz_usma +311
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

umarłem pierwszy silnik w Subaru (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Prawdopodobnie panewka przy przebiegu 220k km, testowałem vmax z czterema osobami (wyszło 237kmh wg GPS). 5 minut później na zjeździe z ekspresówki coś zaczęło stukać i tak skończyła się majówka gdy nawet się dobrze nie rozpoczęła xD
Służył mi dzielnie ponad 3 lata, teraz czas na remont i kolejne x lat 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#subaru #subaruspam #pokazauto #lawetaboners #motoryzacja
źródło: comment_1591858379i9jtEcAO62XvqaFp8AXolO.jpg
Pobierzźródło: comment_15918632385Nb9ZjfV3DMGYBidUIKlRX.jpg
Pobierzjakaś pani z tyłu też jest zainteresowana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A z wolnossaka coś ukręcić więcej to w każdym drogo. W STI jak chcesz coś więcej uzyskać to też się zaczyna robić drogo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak naprawdę najprzyjemniej to jest z niemieckimi furami, bo tam wszystko masz ponad wymiar
@eth7:
raz robiłem luzy zaworowe - 2500zl z wymianą oleju
raz świece zmieniałem i jedną cewkę bo była niby uszkodzona - jakiś 1000zl bo pojechałem do zbyt drogiego serwisu xd
chłodnica się rozszczelniła to sam
Do zapier*alania musisz lac cos, co wytrzyma wysokie temperatury - Miller’s trzyma do 120 stopni; chwilowo nawet 150 bez zagotowania ale “30” to nigdy nie jest dobra opcja do sportowego auta.
Jak juz naprawisz to lej 40, albo nawet
źródło: comment_1591864380Bnt0sFIRFktHJrBTsCT0mA.jpg
Pobierzna 5w30 zrobilem dużo ostrych kilometrów, kilka tras UK PL, niemiecka autobana to też było z-----------e ( ͡° ͜ʖ ͡°) przyszedł czas na nie po prostu, co tu dużo mówić. Subaru też nie jest przystosowane do długich autostradowych odcinków ponad 180kmh. 10w60 będę miał na docierkę ale raczej zostanę przy 5w40 takim właśnie jak