Aktywne Wpisy
ignis84 +120
Obudziłam się z powodu bólu, telefon do mamy, która śpi w pokoju obok. Mamo pomóż mi, co noc to samo. Budzi mnie ból kręgosłupa, czuję jakbym w operowanym miejscu miała dziurę, jak uczestnik jakiegoś wypadku. Leżę na boku, moje nogi są jakby zdrętwiałe, muszę zmienić pozycję, ale sama nie jestem wstanie, dlatego dzwonię po mamę. Przychodzi zaspana, podnosi mnie za biodra, każdy ruch bardzo mnie boli, obracam się na wznak. Ból rozchodzi
Bubbleguns +5
#praca #ukrainka #depresja
Pracuje w klubie w stolicy co ja mam zrobić jak wyzywa mnie Ukrainka jest dla mnie nie mila, wiecie co mam dosyc tej pracy czasem śmieją się ze mnie mają za debila, wy też mnie tutaj bedziecie wyzywali swoimi głupimi tekstami mam dosyc czemu???? Co ja zrobilam ??? To nie ma sensu
Pracuje w klubie w stolicy co ja mam zrobić jak wyzywa mnie Ukrainka jest dla mnie nie mila, wiecie co mam dosyc tej pracy czasem śmieją się ze mnie mają za debila, wy też mnie tutaj bedziecie wyzywali swoimi głupimi tekstami mam dosyc czemu???? Co ja zrobilam ??? To nie ma sensu
Mam zeby wyprostowane aparatem, dbam o ubior, wlosy zwyczajnie nie jakis oskarkowy pedzel ale tez nie ukrainski fryz czy lysina, zakoli nie mam. Sylwetka nie jakis mega #!$%@?, lekki zarys, widac ze cos cwiczone, na plus genetycznie szeroka obrecz barkowa. Kilka lat temu byłem jeszcze w bluepillu i mocno gymcelowałem, bo myślałem że siłka mnie uratuje, ale nadal mam zajawke na trenowanie bo chociaz troche pomaga mi to nie #!$%@? do reszty od samotności i frustracji nad faktem, że wylosowanie kiepskiej puli genów zadecydowało nad tym, że nie będzie mi dane skosztować czegoś co już w głębi serca zacząłem pożądać jako kilkulatek.
Deską ratunkową jest SeAmaxxing, ale raczej jako spelnienie swoich prymitywnych pociągów i nadrobienie w dorosłym życiu tego, co mieli moi lepsi genetycznie koledzy
Ale dalej mimo wszystko zawsze wyobrażałem sobie, że spełnieniem jest nie ilosc partnerek/segzow, a trafienie na ta "jedyna".z którą jak się poznawało to oboje wykazywaliśmy inicjatywe (a nie jak to mamy 1 strona pajacuje 2ga lezy jak kloda) z czystej chęci, z która mamy ten sam lub chociaz podobne punkty spojrzenia na pewne sprawy, oraz zajawki /zainteresowania (jestesmy ze soba, bo oboje serio chcemy) dzieki temu mocno je rozwijamy bo są 2 osoby ktore sie wzajemnie nakrecaja. No i zawsze to ma się bardziej o czym rozmawiać i mniej się nudzicie ze sobą. I poczucie, że możecie na siebie liczyć - jeśli potrzebuję się wyżalić, to wiem, że po tym gdy jej to zrobię mogę dostać otuchę, gdy jest to problem to wspólnie możemy pomyśleć nad rozwiązaniem. I na to samo może liczyć ode mnie
^ Niestety jednak to tylko zwyczajna iluzja. Efekt mojej nadpobudliwej wyobraźni. Taki scenariusz mógł mieć szansę najpozniej 10/15 lat temu. Cały syf mentalny, który przywędrował z USA stworzył zupełnie nowe standardy.
Biedy tez nie ma, ale zawdzieczam to tylko i wylacznie rodzicom. Mam i auto, francuz za 6k ale niedługo chce kupic jakiegos Mietka/audi/volvo
I #!$%@? z tego wszystkiego jak manletyzm 167cm, polacki ryjec 2/10
Z tego miejsca obalam wszelkiej masci normickie mity o: pojsciu na silownie, zadbaniu o siebie oraz
mysleniu ze bedac przy kasie zwiekszy sie powodzenie. To dzialalo 10 i dalej lat temu kiedy bedac nieatrakcyjnym fizycznie wyrywales na BMke czy Audice malolaty czy inne karyny. Dzis poziom zycia przyblizyl sie do zachodu i twoja e46 oraz "zaradnosc" w postaci mieszkania na swoim nie podnosza wartosci na rynku matrymonialnym
Wiem, ze nie odkrylem nic nowego ale taka refleksja mnie naszla. Ot blackpill na swoim przykladzie i depresyjny wysryw
wołam @wilhelm99 bo widzę bardzo podobna sytuacja a nawet rysopis i wiek, trzymaj się tam
#przegryw #gownowpis #blackpill #tfwnogf #przemysleniazdupy #gownowpis
Komentarz usunięty przez autora
Atrakcyjna chce mieć w związku faceta i uprawiać z nim seks i to jest nr1 a nie chodzenie na lody z jakimś kolesiem który nie kręci jej seksualnie.