Wpis z mikrobloga

Wzrost, morda> wszystko

Mam zeby wyprostowane aparatem, dbam o ubior, wlosy zwyczajnie nie jakis oskarkowy pedzel ale tez nie ukrainski fryz czy lysina, zakoli nie mam. Sylwetka nie jakis mega #!$%@?, lekki zarys, widac ze cos cwiczone, na plus genetycznie szeroka obrecz barkowa. Kilka lat temu byłem jeszcze w bluepillu i mocno gymcelowałem, bo myślałem że siłka mnie uratuje, ale nadal mam zajawke na trenowanie bo chociaz troche pomaga mi to nie #!$%@? do reszty od samotności i frustracji nad faktem, że wylosowanie kiepskiej puli genów zadecydowało nad tym, że nie będzie mi dane skosztować czegoś co już w głębi serca zacząłem pożądać jako kilkulatek.
Deską ratunkową jest SeAmaxxing, ale raczej jako spelnienie swoich prymitywnych pociągów i nadrobienie w dorosłym życiu tego, co mieli moi lepsi genetycznie koledzy

Ale dalej mimo wszystko zawsze wyobrażałem sobie, że spełnieniem jest nie ilosc partnerek/segzow, a trafienie na ta "jedyna".z którą jak się poznawało to oboje wykazywaliśmy inicjatywe (a nie jak to mamy 1 strona pajacuje 2ga lezy jak kloda) z czystej chęci, z która mamy ten sam lub chociaz podobne punkty spojrzenia na pewne sprawy, oraz zajawki /zainteresowania (jestesmy ze soba, bo oboje serio chcemy) dzieki temu mocno je rozwijamy bo są 2 osoby ktore sie wzajemnie nakrecaja. No i zawsze to ma się bardziej o czym rozmawiać i mniej się nudzicie ze sobą. I poczucie, że możecie na siebie liczyć - jeśli potrzebuję się wyżalić, to wiem, że po tym gdy jej to zrobię mogę dostać otuchę, gdy jest to problem to wspólnie możemy pomyśleć nad rozwiązaniem. I na to samo może liczyć ode mnie

^ Niestety jednak to tylko zwyczajna iluzja. Efekt mojej nadpobudliwej wyobraźni. Taki scenariusz mógł mieć szansę najpozniej 10/15 lat temu. Cały syf mentalny, który przywędrował z USA stworzył zupełnie nowe standardy.

Biedy tez nie ma, ale zawdzieczam to tylko i wylacznie rodzicom. Mam i auto, francuz za 6k ale niedługo chce kupic jakiegos Mietka/audi/volvo
I #!$%@? z tego wszystkiego jak manletyzm 167cm, polacki ryjec 2/10

Z tego miejsca obalam wszelkiej masci normickie mity o: pojsciu na silownie, zadbaniu o siebie oraz
mysleniu ze bedac przy kasie zwiekszy sie powodzenie. To dzialalo 10 i dalej lat temu kiedy bedac nieatrakcyjnym fizycznie wyrywales na BMke czy Audice malolaty czy inne karyny. Dzis poziom zycia przyblizyl sie do zachodu i twoja e46 oraz "zaradnosc" w postaci mieszkania na swoim nie podnosza wartosci na rynku matrymonialnym

Wiem, ze nie odkrylem nic nowego ale taka refleksja mnie naszla. Ot blackpill na swoim przykladzie i depresyjny wysryw

wołam @wilhelm99 bo widzę bardzo podobna sytuacja a nawet rysopis i wiek, trzymaj się tam

#przegryw #gownowpis #blackpill #tfwnogf #przemysleniazdupy #gownowpis
  • 34
@mirkiikrim: kolejny odkrywa świat że mając morde 2/10 możesz mieć super charakter, ale ona na spotkaniu, randce będzie patrzeć na twój ryj a nie charakter, miłe serduszko czy inne bzdety. I nie będzie czuła podniecenia seksualnego tylko odrazę do relacji seksualnej bo twarz pokazuje dobre geny i zdrowy organizm. Nie czuje podniecenia seksualnego = nie ma sensu się z tobą spotykać bo ona chce się ruchać a nie chodzić na chuśtawki
@mirkiikrim możesz do tego dodać też ryj 7/10, 178cm wzrostu i zarabiać tak, że idzie to w ponad 20k ale jak masz #!$%@?ą osobowość typu INTJ jak ja to i tak #!$%@? bo robisz overanalyzing i wariujesz i nieświadomie sabotujesz wszystkie bliższe znajomości z kobietami xD pozdrawiam ze swojej strony xD
@Agbonlahor Hue, hue. dobra trochę przesadziłem, #!$%@? nie jest. Ale w związkach nie pomaga :P troche cwiczę ale jednak do Arnolda mi daleko. Zgodźmy się może jednak na aspergera :P