Wpis z mikrobloga

Najśmieszniejsze w tej całej aferze jest to, że te dzbany dalej nie wiedzą o co chodzi. Rasizm jest w nich tak głęboko i tak naturalny, że nie widzą gdzie popełniają błąd.

Jeżeli dla nich oczywistością jest podawanie koloru skóry napastników w tytule znaleziska, to od dziś każde morderstwo co się nada na główną będę zaczynał "Biały zabił...".
#neuropa #bekazprawakow #afera
  • 77
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lakukaracza_ no jeżeli większość takich morderstw i przestępstwa jest popełnianych właśnie przez czarnoskórych to Dziwisz się, że właśnie przez to są oni piętnowani? Gdyby były artykuły ' czarny naukowiec wymyślił lekarstwo na...' to by wszystko było ok nie?
  • Odpowiedz
@lakukaracza_: Pamiętam tą aferę z antysemityzmem, konserwy w ramach udowodnienia, że nie są antysemitami zasypali główna antysemickimi znaleziskami i komentarzami pod nimi.
  • Odpowiedz
@lakukaracza_: Ale o tym, ze to działa jeszcze bardziej w drugą stronę, to nie wspomnisz? np. w czasie ostatnich zamieszek USA najprawdopodobniej protestujący zgwałcili i zamordowali białą kobietę. W żadnych portalach ani stacjach amerykańskich nie można było dowiedzieć się jakiego koloru skóry była ofiara, bo nikt tego nie chciał podać, natomiast w przypadku, kiedy ofiarą jest osoba czarnoskóra, kolor skóry osobnika podawany jest na 1 miejscu, w tytule, pogrubiony, wyszczególniony,
  • Odpowiedz
Właśnie chodzi o to że BIAŁY policjant zabił murzyna, gdyby CZARNY policjant zabił czarnucha przeszloby bez echa.. krótko mówiąc banda patusow na socjalu i imię k---a "protestu" bo tak się usprawiedliwiają, rabują sklepy i niszczą co się da, bo biały zabił czarnego, czyli z powodek rasistowskich. Niech k---a wreszcie pójdą do roboty i na to zarobia..
  • Odpowiedz
Mój czarnych zabił mojego czarnucha, co swoja droga jest jakimś dziwnym trafem na porządku dziennym, wtedy spoko, jakiś białas zabił mojego czarnucha?!! Kuwa rasizm, skandal BLM!!!
  • Odpowiedz
@Koloses: On to wszystko wie, po prostu mechanizm w jego głowie nie pozwala mu poddać tych faktów logicznej analizie. Jeśli przedstawisz mu statystyki brutalności policji, które wskazują jasno, że obchodzą się tak samo brutalnie z białym jak i czarnym to jest to informacja która skleja mu styki w głowie. Nie mówiąc już o tym jakie są statystyki przestępczości w USA, bo to już wyświechtane informacje, które każdy zna, a niestety
  • Odpowiedz
@lakukaracza_: A bo to pierwszy raz? Rok temu na wiosnę wysypało znaleziskami antysemickimi. Niektórzy wygrzebywali artykuły z 2013, prawactwo wykopywało na główną. Jak ktoś wszedł na główną w tamtych dniach to mógł mieć wrażenie, że go przekierowało na stormfront.org.

Swoją drogą to forum ma naprawdę poważne zasięgi
Most users ever online was 38,428, 07-18-2019 at 12:27 AM.
The most guests online over 24 hours was 189,334, 12-07-2011 at 10:50 AM
Threads: 1,038,525, Posts:
  • Odpowiedz
@lakukaracza_: no tylko że odwrotnie niż zazwyczaj, w tej sytuacji i prawa i lewa strona prezentuje potężne s----------e umysłowe. prawaki to wiadomo, od tysięcy lat tak samo - o kurde, coś jest inne niż ja, boję się, nienawidzę no i fala s----------a ruszyła. ale lewica? zazwyczaj z rigczem - fajnie, jesteś inny, to nie ma znaczenia, ważne żeś człowiek. no ale tu tak nie działa jakimś cudem. wychodzi na to,
  • Odpowiedz
@lakukaracza_: A co jeśli krytykuję całe to BLM, bandyckie protesty i robienię z czarnych ofiar a jednocześnie mam od wielu lat plakat na ścianie czarnego Cassiusa Claya, który naprawdę walczył z rasizmem. To że krytykuję zachowanie niektórych czarnych chyba nie znaczy że mam ich za podludzi bo mam wśród nich też idoli sportowych, muzycznych czy aktorskich ale to co się ostatnio wyprawia z części ich strony czyli podział na czarnych
  • Odpowiedz