Najśmieszniejsze w tej całej aferze jest to, że te dzbany dalej nie wiedzą o co chodzi. Rasizm jest w nich tak głęboko i tak naturalny, że nie widzą gdzie popełniają błąd.
Jeżeli dla nich oczywistością jest podawanie koloru skóry napastników w tytule znaleziska, to od dziś każde morderstwo co się nada na główną będę zaczynał "Biały zabił...". #neuropa #bekazprawakow #afera
@zjadlbym_kebaba: stąd, że na wielu polach są grane podwójne standardy, oby mnie to zaskoczyło gdy to się zdarzy ale watpie. Zaś to o czym mówisz też zasługuje na potępienie, największe, ale od nich niczego nie wymagam bo to nie moje podwórko, niereformowalne ameby, chciałabym się odnaleźć w lewicy i tyle, ale czasem drażni mnie parasol ochronny na siłę nad mniejszościami.
Jeżeli dla nich oczywistością jest podawanie koloru skóry napastników w tytule znaleziska,
@lakukaracza_: No to czemu ludzie od Black Lives Matter dostają białej(xD) gorączki jak ktoś napisze "All Lives Matter"? Przecież kolor skóry nie ma znaczenia ( ͡°͜ʖ͡°)
No to czemu ludzie od Black Lives Matter dostają białej(xD) gorączki jak ktoś napisze "All Lives Matter"?
@Koloses: Gdybyście to mówili przed powstaniem BLM to nikt by się nie pluł, a tak jest to oczywista riposta i próba bycia w kontrze do BLM, przy czym twierdzicie że nie jest, coś jak latający potwór spaghetti nie ośmiesza żadnej religii ( ͡°͜ʖ͡°)
@lakukaracza_: Nie mam przed nickiem tow., żebyś do mnie pisał na "wy". Jeżeli ludzie protestują w obronie życia czarnoskórych po czym zabijają w trakcie tych protestów conajmniej kilku z nich to jak to nazwiesz? Wypadkiem przy pracy czy oczywiście powiesz, że akurat ci ludzie, którzy to zrobili to na pewno nie byli z tymi protestującymi? Na tej samej zasadzie można by bronić marszu niepodległości, gdzie kilku zadymiarzy i zjebów robiło
@lakukaracza_: Powiedz to tym debilom co robią tą rasistowską aferę z Floydem. Mi się chcę już rzygać tym zachowaniem lewej i prawej strony bawiącej się w wojnę rasową.
@lakukaracza_: Po prostu szkalują wasz kult z premedytacją jak papę papieża karaczany, tak to właśnie działa jak ktoś staje się zbytnio świętojebliwy i próbuje wpływać na strukturę społeczną swoja cnotliwą moralnością.
@lakukaracza_: Jeśli nazywanie rzeczy po imieniu i określanie z definicji tego co się dzieje to rasizm to możesz mnie nazywać rasistą bo po prostu nie bujam się w takt tego p---------a o równości i nie dam się zakneblować polityczną poprawnością. Określenie m----n mogło stać się rasistowskie tylko ze względu na liczbę negatywnych wypowiedzi z murzynem w tle czyli, zabójstwa, gwałty, kradzieże etc. Zmiana narracji nie zmieni postrzegania a dawanie j-----a
Jeżeli dla nich oczywistością jest podawanie koloru skóry napastników w tytule znaleziska, to od dziś każde morderstwo co się nada na główną będę zaczynał "Biały zabił...".
#neuropa #bekazprawakow #afera
Komentarz usunięty przez autora
@lakukaracza_: No to czemu ludzie od Black Lives Matter dostają białej(xD) gorączki jak ktoś napisze "All Lives Matter"? Przecież kolor skóry nie ma znaczenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Koloses: Gdybyście to mówili przed powstaniem BLM to nikt by się nie pluł, a tak jest to oczywista riposta i próba bycia w kontrze do BLM, przy czym twierdzicie że nie jest, coś jak latający potwór spaghetti nie ośmiesza żadnej religii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Czy Żydzi są biali czy nie?
Komentarz usunięty przez moderatora
Kto częściej zabija? Biali czarnych czy na odwrót?
@lakukaracza_: wiesz co to jest stereotyp? I dlaczego często ratuje majątek, życie i zdrowie? To przyjmij, że rasizm jest formą stereotypu...
@lakukaracza_: dokladnie, bardzo wielu czarnych ma ten problem, ciesze się ze ktos z lewicy zwraca na to uwage.