Najśmieszniejsze w tej całej aferze jest to, że te dzbany dalej nie wiedzą o co chodzi. Rasizm jest w nich tak głęboko i tak naturalny, że nie widzą gdzie popełniają błąd.
Jeżeli dla nich oczywistością jest podawanie koloru skóry napastników w tytule znaleziska, to od dziś każde morderstwo co się nada na główną będę zaczynał "Biały zabił...". #neuropa #bekazprawakow #afera
@ConanLibrarian: oczywiście, a memy o dindu nuffinach i inne wyśmiewające strukturalny rasizm w Ameryce to pewnie moderacja wam wyplusowała na szczyt komentarzy ((((:
@lakukaracza_ czemu na obrazku? Wyjąłeś jedno znalezisko i każesz mi odnieść się do obrazka, podczas gdy oboje wiemy, że takie informacje o których wspominałem na wykopie były. Ośmieszasz się w sumie.
GDYBY Wykop zachował się normalnie, to nie byłoby afery.
gdyby prawaki zachowywały się normalnie a nie z-------y wykop od tygodnia rasistowskimi komentarzami i znaleziskami to też by żadnej afery nie było @ConanLibrarian:
Jeżeli dla nich oczywistością jest podawanie koloru skóry napastników w tytule znaleziska, to od dziś każde morderstwo co się nada na główną będę zaczynał "Biały zabił...".
#neuropa #bekazprawakow #afera
@lakukaracza_: A kto Ci broni?
@fenis: RiGCz i to, że nie jestem rasistą.
OK...
Nic sobie nie naderwałeś przy tym salcie?
@Nieprzyjazny_Ziemniak: No to ty też nie rozumiesz o co poszło, tak jesteś zaślepiony rasizmem.
:-)
Ograni jak dzieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KsiazePodziemi:
Wskaż mi na tym obrazku kolor skóry policjanta, albo ofiary. Jesteście żałości.
@Nieprzyjazny_Ziemniak: Nie, kochany - mowa jest o powodach afery.
Gdyby Wykop nie zmanipulował tytułu znaleziska, to nie byłoby afery.
Piszesz o zamieszkach, które przy okazji się rozpętały, ale powodem afery było bezprawne działanie Wykopu,
@Nieprzyjazny_Ziemniak: ??? Jaki kotek? Wykop zmanipulował bezprawnie tytuł znaleziska.
To jest powodem afery.
Reszta
gdyby prawaki zachowywały się normalnie a nie z-------y wykop od tygodnia rasistowskimi komentarzami i znaleziskami to też by żadnej afery nie było
@ConanLibrarian: