Aktywne Wpisy

Zrobiłem to Raguu. No i mówiąc szczerze byłem pełen obaw bo seler surowy smakował jak mydło, dodanie mleka do pomidorów też było kontrowersyjne, ale wyszło wyśmienicie. 10/10 wreszcie smakuje to dokładnie tak jak z dobrej włoskiej restauracji. A wsm wcale dużo dłużej nie robiłem niż zwykle koszt dodatkowych składników (seler, mleko, marchew) pomijalny w kontekście całego dania. Zrobiłem z 2 kg mięsa xD będę jadł cały tydzień #gotujzwykopem #jedzzwykopem
źródło: 1000006512
Pobierz
vieniasn +24
nie no jak obetnę łeb całkowicie na łyso to wyglądam jakbym 10 lat przesiedział w Sztumie no ludzie cochani po kim ja wyglądam jak patus

Kto sie bawil troche rejestrem za pomoca pythona ?
Probuje zrobic prosta operacje wyeksportowania calej sciezki z rejestru do pliku zeby potem skopiowac plik i ta wartosc dodac na innym komputerze do rejestru.
Plik powstaje ale niestety jest pusty w srodku (0kb i kompletnie nic w srodku) a google milczy na ten temat, nikt nie wspomina nidzie o pustych wyeksportowanych plikach.
if is_admin():
klucz = winreg.OpenKey(winreg.HKEY_CURRENT_USER, r'Printers', 0, winreg.KEY_SET_VALUE)
file = (r"C:\SRCnetwork.reg")
winreg.SaveKey(klucz, file)
Jakies pomysly ?
Ps. Naturalnie uruchamiam skrypt jako admin najpierw bo inaczej wali bledami dostepu
źródło: comment_1591458367tpUNheIPztRcLpV6cfEO7X.jpg
Pobierzfileprzed próbą zapisu, może nie pobiera tej wartościalso, proszę nie używaj
filejako nazwy zmiennej, niby wolno, ale... ( ͡º ͜ʖ͡º)