Wpis z mikrobloga

@stol_z_powylamywanymi_nogami:

Choćby to, że Polska była traktowana jako normalny, zwyczajny, stabilny, europejski kraj

To że "teraz jesteśmy traktowani jak dzikusy" to stan patologiczny, odstępstwo od normy i państwowościowej homeostazy. Nijak nie odpowiada to na pytanie postawione wyżej: na jakie kuluarowe sukcesy przełożył się ładnie skrojony garnitur Zegny u Donka? Ktoś złośliwy mógłby nawet powiedzieć, że to przykład słynnego whataboutismu. Może inaczej: co konkretnie Polska straciłaby, gdyby na tym zdjęciu
  • Odpowiedz
@worldmaster: nie wiem jak was propisowców, antyplatformersów, protrumpowców jednym słowem dobrze objąć...
ale ostatnio zauważyłem jedną rzecz wspólną dla tego środowiska.

Wy widzicie to co chcecie. Zupełnie nieważne co jest na filmie czy obrazku - widzicie swoje.
  • Odpowiedz
@pokpok: O ja p------ę, granie na kompleksach level hard. I jeszcze to "Trump zaciska pięsci" XD

Serio, wy śmiejecie się z pisowców, a za politykę wystarczy wam ładne zdjęcie i poklepanie po plecach "nas tam lubili". Jak, k---a, w tym kraju ma być dobrze.
  • Odpowiedz
@pokpok: Ja dziękuję za jego jakąkolwiek "analizę sytuacji" od czasu, gdy jeszcze w drzwiach, przy kamerach wykrzykiwał do ukraińskiej opozycji "porozumcie się z Janukowyczem, albo wszyscy będziecie martwi!", gdy wszyscy już wiedzieli, że Janukowycza nie ma.

Taki to dyplomata.

W dodatku podawanie innego kremlowskiego pieska- Kamińskiego. Serio? Naprawdę warto się czasem zastanowić, kogo się podaje.
  • Odpowiedz
@pokpok: Zapytał się ktoś wyżej co przeciętny Polak z tego miał, to cały wątek piszecie jakieś wysrywy o tym ze traktowano nas jak cudowny kraj, co z tego że przeciętny Polak g---o z tego miał. Jakoś to te imbecyle jak szydło i Kaczyński oderwani od pługa i tryglodyta Trump potrafili się zgadać i znieśli wizy do Stanów. Platforma jedyne co była w stanie zrobić to zamówić od Francuzów karakale, gdzie
  • Odpowiedz
Kaczyński oderwani od pługa i tryglodyta Trump potrafili się zgadać i znieśli wizy do Stanów

@szahmatt: Powiedz - na jakie ustępstwa w swojej polityce wizowej poszły Stany, żeby znieść wizy dla Polaków?
  • Odpowiedz