Aktywne Wpisy

asdfghjkl +143
Najlepsza oliwa? Od drzewa, które myśli, że to już koniec. Tak to właśnie jest mili państwo ¯\(ツ)/¯
Na południu Krety lato wygląda tak: 40 stopni w cieniu (jeśli znajdziesz cień), ziemia przypomina rozgrzaną cegłę, deszcz ostatni raz był w kwietniu, a następny będzie… może w listopadzie. I w tym wszystkim stoi sobie oliwka.
Nie podlewasz jej. Nie głaszczesz. Nie pytasz, czy ma wszystko, czego potrzebuje. Zostawiasz ją samą sobie. I co robi? Nie umiera.
Na południu Krety lato wygląda tak: 40 stopni w cieniu (jeśli znajdziesz cień), ziemia przypomina rozgrzaną cegłę, deszcz ostatni raz był w kwietniu, a następny będzie… może w listopadzie. I w tym wszystkim stoi sobie oliwka.
Nie podlewasz jej. Nie głaszczesz. Nie pytasz, czy ma wszystko, czego potrzebuje. Zostawiasz ją samą sobie. I co robi? Nie umiera.

arinkao +17

Polecacie jeszcze jakieś mody oprócz tych na screenie?
Najbardziej zależy mi aby w razie update były szybko portowane, a nie nagle słuch po autorze zaginął. Mam save z ~50 rakietami w kosmosie i kijowo byłoby nagle je wszystkie stracić przez brak odpowiednich modów (・へ・)
źródło: comment_1591119026eh1AUKx0CP9ZEGD9DcCTju.jpg
Pobierz@BlackReven: Sugeruję kopię zapasową całego folderu gry i w razie update'u po prostu grać z niej aż nie uaktualnią modów - oszczędzisz sobie wyrywania włosów z głowy gdy pomocny squad któregoś wieczora postanowi wszystko ci popsuć.
A co do samych modów: RealSolarSystem + RealismOverhaul ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Boję się tych dwóch modów, że całą moją wiedzę o KSP będę mógł wywalić do śmieci ( ͡° ͜ʖ ͡
Ano faktycznie też to jakiś sposób, dzięki ( ͡^ ͜ʖ ͡^)
Może dlatego, że dużo prędzej to ręcznie ogarnę, niż znajdę właściwe opcje w tym programie xDDD
Tak samo pierw ręcznie ustawiam się do optymalnych warunków planet/księżyca.
Ale właśnie po raz tysięczny robić orbitę czy robić orbitę wokół planety to mi się już zdecydowanie nie chce i niech leci na automacie xDD