Aktywne Wpisy
Codziennie pokazuje mi się te durne wpisy czy kobiety wolą być same w lesie z niedźwiedziem czy mężczyzną i oczywiście wybierają niedźwiedzia. Faceci zawsze w komentarzach się prują, że przecież niedźwiedź zabije, że przecież ich nie interesuje krzywdzenie kobiet itp
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić
skoro na portalach typu #tinder albo #badoo jest tyle samotnych matek, to koniec koncow ktos się z nimi wiąże - i tu pytanie do Was (chciałem je potraktować poważnie) - czy kiedyś mieliście jakieś doświadczenia z tego typu związkami?
Takie kobiety - np lekko po 30 roku życia - szukają bardziej ojca dla dziecka niż faceta do wybawienia się, więc jestem ciekaw jak to wygląda z perspektywy osoby która wchodzi w taki związek. Koniec końców nie wiążesz się wtedy tylko z kobietą, ale i z jej dzieckiem, oraz uczestniczysz w całej tej sytuacji gdy np biologiczny ojciec dziecka je odwiedza, i tak dalej.
Macie może doświadczenia jak to wygląda w praktyce?
Liczę na szczere odpowiedzi, ale otaguję też #p0lka, #przegryw, bo te tagi często się pojawiają podczas gdy są tu wrzucane screeny z samotnymi matkami z portali.
#niebieskiepaski #rozowepaski #samotnamatka #matka #rozwod
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ed64cbba913fb53fa4e8350
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Wesprzyj projekt
[=====================...................] 53% (125zł/235zł)
Zaakceptował: sokytsinolop
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@AnonimoweMirkoWyznania: Co xD Skąd pomysł, że siedzę na tym tagu? Wpisy mają zazwyczaj po kilka tagów, więc na przegrywowy wpis można wejść z innego. Obserwuję np. #rozowepaski i tam się czasem pojawiają różne bzdurne posty.
pochwal się swoim #czarnolisto
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@AnonimoweMirkoWyznania: Dlaczego piszecie do mnie z anonimowych komentarzy, czego się boicie? xD
Oprócz mizoginów i sfrustrowanych przegrywów mam też kolekcję homofobów, skrajnych, chamskich prawaków i atencjuszy.
Komentarz usunięty przez autora