Bądźmy szczerzy, na Wykopie naprawdę istnieje problem rasizmu (patrz #p0lka #mokebe). Najbardziej jaskrawym przykładem jest śmianie się w barbarzyński sposób z małego dziecka mieszanej rasy (np. takie epitety, jak "ork z WoW" itp.). Nie znoszę takich zachowań. #rasizm #usa #wykop #takaprawda
@blablaelotrzydwazero jeśli uważasz że wykopowe podśmiechujki to rasizm, to chyba nie znasz znaczenia tego słowa. Spróbuj pojechać do Chin czy RPA to poczujesz co to znaczy martwić się o własną skore bo rasizm. Śmieszki z orka Le 56% Face którego czarny ojciec stereotypowo s--------ł (zaginoł na zawsze #pdk), to nie rasizm a stwierdzenie "a nie mówiłem?"
@blablaelotrzydwazero: Na.wykopie nie ma rasizmu w jakies ogromnej skali, na wykopie znienawidzona jest kazda grupa spoleczna. A to ze niektore grupy sa wyjatkowymi platkami sniegu i nie moga byc krytykowane bo tak, to nie nasza wina.
@blablaelotrzydwazero: Nie jestem pewien czy to rasizm. Na wykopie ludzie uwalniaja swoje frustracje i nienawidza wszystkich. Jak kogos boli ze musi tyrac by znalezc sobie dziewczyne bo nie jest atrakcyjnym obcokrajowcem to przyjdzie tu i sie troche wyzyje. A poza tym prawda jest taka ze polscy faceci sa na koncu lancucha pokarmowego i nikt sie nad nimi nie jakos nie lituje wiec czy mozna oczekiwac tego samego od nich? Swiat
@blablaelotrzydwazero: rasizm to niesprawdzalna teoria, tu chodzi o prawo współmierności, wychowywani byliśmy w przyzwyczajeniu do facet i kobiety o tych samych kolorach skóry a bambo to był jakiś koleszka co się go widziało raz na jakiś czas przypadkiem więc jak taki mieliśmy ustanowiony porządek rzeczy to niech się dziewczyny nie burzą za to że dostają po dupie od innych za burzenie ich światopoglądu. Takie zachowania na dużą skalę nie mają
Nie jestem pewien czy to rasizm. Na wykopie ludzie uwalniaja swoje frustracje i nienawidza wszystkich. Jak kogos boli ze musi tyrac by znalezc sobie dziewczyne bo nie jest atrakcyjnym obcokrajowcem to przyjdzie tu i sie troche wyzyje. A poza tym prawda jest taka ze polscy faceci sa na koncu lancucha pokarmowego i nikt sie nad nimi nie jakos nie lituje wiec czy mozna oczekiwac tego samego od nich? Swiat byl i jest
#rasizm #usa #wykop #takaprawda
@blablaelotrzydwazero ty już wiesz co masz usunąć
Spróbuj pojechać do Chin czy RPA to poczujesz co to znaczy martwić się o własną skore bo rasizm. Śmieszki z orka Le 56% Face którego czarny ojciec stereotypowo s--------ł (zaginoł na zawsze #pdk), to nie rasizm a stwierdzenie "a nie mówiłem?"
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora