Co jest, wypierdzielać mi z tym gównem. Po to włączam Spotify żeby słuchać muzyki a nie solidaryzować się z jakimiś ruchami politycznymi. Nie wspominając nawet że to co proponują nijak ma się do moich upodobań muzycznych
@OmarBongo widać firmie Spotify się to podoba, skoro wspierają takie działania. A jak się podoba, to dlaczegóż tak samo im nie robić? Może i nie w moim stylu, ale czego się nie robi, żeby komuś dogodzić.
@olasty: Black lives matter to nie jest ruch wykluczający inne rady ludzkie. Tak jak wyżej napisałem, not all lives matter if black lives don’t matter.
@Jade @s3ndr0 Przesiadłem się ze spotify na Google Play music jakieś 3 lata temu i nie żałuję. Nawet jak nie ma jakiegoś wykonawcy, to możesz wrzucić na swoje konto i słuchać na dowolnym urządzeniu.
@olasty: Polityka jest wszędzie gdzie nie spojrzysz. Ja bym nie chciał widzieć polityki na wykopie, a jednak jest - nawet po wrzuceniu #polityka na czarna listę.
Ja nie lubię tej muzyki i nawet nie przesłucham ani razu reklamowanej playlisty, ale nie widzę czym jej obecność miała by przeszkadzać. Przescrollowanie zajmuje mniej niż 1 sekundę.
#spotify #usa
źródło: comment_1591071108StO2R0I02Zc2iQrwNbE6TV.jpg
Pobierzźródło: comment_1591079905OV5Y8pNjjDJlDuAc8LIRhl.jpg
Pobierzźródło: comment_1591079993GQUuwU7ImxsimfYBM4DPiR.jpg
Pobierzźródło: comment_1591080130z91JbP2w7eQ7DLbxsdRM1s.jpg
PobierzA jak się podoba, to dlaczegóż tak samo im nie robić?
Może i nie w moim stylu, ale czego się nie robi, żeby komuś dogodzić.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1591081549vYcLm6pZhhhRNuajQFziCU.jpg
Pobierz@s3ndr0
Przesiadłem się ze spotify na Google Play music jakieś 3 lata temu i nie żałuję.
Nawet jak nie ma jakiegoś wykonawcy, to możesz wrzucić na swoje konto i słuchać na dowolnym urządzeniu.
Ja nie lubię tej muzyki i nawet nie przesłucham ani razu reklamowanej playlisty, ale nie widzę czym jej obecność miała by przeszkadzać. Przescrollowanie zajmuje mniej niż 1 sekundę.